Sano se: Jos et kehtaa käyttää kaupassa maskia, jää kotiin

Jos et kehtaa käyttää kaupoissa maskia, mikset jää kotiin. Alussa tuijotettiin maskin käyttäjää nyt maskitta olevaa. Yritä vähän!

Kyllästyttää

Olipa kiva käydä lauantai-illansuussa 28.11. Lidlissä asioimassa. 98 % asiakkailla maskit ja kassalla hyvät välit pakata ostokset. Kiitos asiakkaille ja loistavalle henkilökunnalle Karikon Lidlissä.

Toimitaan yhdessä!

Miksi vanhaa 5-tietä suolataan vaikka pääosa liikenteestä on uudella tiellä. Turhaa touhua. Kaupunkiin ei pääse ilman suolakylpyä vanhan tien varren asukkaat. Eikö tuon suolan voisi kylvää sinne missä sitä tarvitaan.

Kysymys

Parkkilantien silottelu: Elyn ei pitäisi hyväksyä lumetyötä! Tehty lanaus on tienkäyttäjän halveksintaa!

Kepe hoi

Tällaista asiaa en ymmärrä, että lähdetään huvimatkalle Suomen rajojen ulkopuolelle ja tuodaan sieltä tartunnat pienelle paikkakunnalle.

Riskiryhmäläinen

Hyvä kirjoitus Launialan koulun puolustajilta. Uusi kaava tuo uusia lapsia ja koululaisia. Koulua tarvitaan.

Päätöksenteko mättää Mikkelissä

Sinulle tiedoksi harmaan Volvon kuski pe Otavankadun liikenneympyrässä. Turhaa oli siinä sinun painaa pilliä ja polkea kaasua lisää. Se 30 km/h koskee myös sinua.

SMS

Muutkin kaupat voisi ottaa käyttöön samanlaisen menettelyn kuin juuri avatussa Puuilossa, että ei kauppaan ilman maskia. Vartija jakoi ovella maskit niille joilla ei ollut.

Turvallista kaupassa käyntiä kaikille

Poikkesin matkalla Savonlinnasta Mikkelissä kaupoilla. Ostin satasella ja sain pysäköintisakon. Tarkoitus oli tullessa poiketa ja ostaa drone 1 500 e arvostamastani kameraliikkeestä. En poikennut vaan ostin sen ulkom. verkkokaupasta. Kaupunki sai jo tarpeeksi.

Kokemus

Kangasniemi, Otto Mannisen koulu. Ennuste, Hokan oppilaat seuraavat 6 vuotta: 12, 15, 8, 10, 12, 12 kpl. Lakkautus ok, järkevät päättäjät.

Mielipide