Sano se: Kiitos ilmaisesta pyörähuollosta

Tekstiviestissä puhuttaa myös kaahailu ja Kokoomus.

Häkkänen taitaa unohtaa että Kokoomus oli pääarkkitehti kuntien talouden alasajossa ja Iiro Viinanen sen aloitti kun nuiji läpi eduskunnassa lain, missä palkkatuloja voitiin nostaa pääomatulona. Niistähän ei tarvitse maksaa kunnallisveroa. Siitä alkoi osittain kuntien kurjuus.

Havainto

Huusharjuntiellä vävykokelas mustalla romuautolla älytöntä kaahailua! Yliajo lähellä Kanttorin mutkassa, auton perä heittelehti puolelta toiselle, kun kaasutti rajusti. Tiellä liikkuu vanhuksia rollaattorilla ja pyörätuolilla. Lapset välillä leikkivät tiellä. Nopeusrajoitus 30 km/h takaisin ja poliisit ajelemaan kylälle!

Lenkkeilijä

Olipa iloinen yllätys torilla maanantaina ilmainen pyörähuolto! Kiitos Meijän Mikkeli ja Wauhtipyörä!

Lahdessa poliisi pahoinpiteli putkassa raudoitetun miehen. Tuomio tuli uhria hakanneelle poliisille. Paikalla oli myös tuomitun esimies. Hänen olisi tullut estää pahoinpitely, miksi häntä ei syytetä?

Kysymys

Nyt kiireesti tiukkailmeiset lakkovahdit Jämsän tehtaiden porteille estämään johtajien töihintulo, etteivät ne pysty lakkauttamaan tehdasta.

Hanski

SMS

Vaikka 18-24 -vuotiaat ovatkin virallisesti vastuussa omasta elämästään niin nyt on aika heidän vanhempien silti puhua heille järkeä ettei korona leviä nuorten välinpitämättömyyden takia. Itse haluan vielä elää ja nähdä omien lasteni aikuistuvan.

Äiti

Nimimerkille Hävetkää: Tervetuloa seurakunnan jumalanpalveluksiin Mikkelin kirkoissa ja srk-taloilla!

Petteri Kilpeläinen