Sano se: "Älkää hyvät vanhemmat tuoko kirppikselle rikkinäisiä leluja!"

Tekstiviestipalstalla esitetään näkemyksiä muun muassa Suomen roolista Euroopan unionissa, jalkapallosta ja postista.

Eipä tullut taas Tuomiokirkkoseurakunnan toimijoille mieleenkään vähäosaiset. Rouhialan seurakuntakodin hyväkuntoiset kalusteet vesisateen armoilla röykkiössä. Olisi kelvannut ainakin mulle ruokapöydäksi ja tuoleiksi. Kaikilla ei ole koskaan mahdollisuutta ko. laatutavaraan.

Tekstiviesti

Työpaikkahelvetti on jälleen monilla edessä. Osaaminen kärsii, kun vaitiololla piilotellaan työpaikkakiusaajat. Sairaan ongelman ratkaisu on meissä itsessämme. Kuppikunnat ja työntekijät: antakaa työrauha ja olkaa toisillenne ihmisiksi koko työpäivä. Hyvä käytös kuuluu työpaikalle ja koulutuksen ja valvonnan aiheeksi!

Mielipide

Jos koronan toinen aalto tulee, voisin olla vahingoniloinen niille, jotka eivät missään vaiheessa nakanneet rajoitusmääräyksistä ja -suosituksista mitään ja niille, jotka ensimmäisinä olivat vaatimassa rajoitusten höllentämistä. Siinä ei mitään pahaa, jos nämä itse sairastuvat, mutta muiden tartuttaminen on edesvastuutonta.

SMS

Suomen pitää tavoitella sitä, että päästään EU:ssa nettomaksajan asemasta nettosaajaksi. Kyllä köyhäin avun saaja on aina kahdehdittavammassa asemassa kuin se joka köyhemmilleen maksaa. Tai jospa samantien erottaisiin unionista ja lopetettaisiin ulkomaankauppa.

Kai tässä joku logiikka on

MP:n A nuoret pelaavat SM-sarjaa ja kaupungin viihdyttävintä futista. Kaupunki ei päästä pelaamaan Urskiin! Sama kuin Jukurit laitettaisiin harkkahalliin pelaamaan.

Tekstiviesti

Älkää hyvät vanhemmat tuoko kirppikselle rikkinäisiä leluja! Pienen ihmisen pettymys on suuri, kun hän itse säästämillään rahoilla ostaa unelmalelun ja se kotiin tultua osoittautuukin rikkinäiseksi. Muovipussiin pakatut pahimpia, kun läpi ei näe varmuudella. Rikkinäiset roskiin!

Vastuullisuutta lelukauppaan

Brysselin neuvottelujen jälkeen Italia saa 200 miljardia ja Espanja 140 miljardia euroa. Suomi maksaa yhteensä 9 miljardia euroa nettoa omia velkarahojaan EU:lle ja velkarahastoon. Marin hymyillen kehui, miten hyvin Suomi onnistui.

Ei mennyt hyvin

Keskustan puheenjohtajaksi on nyt tarjolla kaksi osaavaa, erilaista nuorta naista. On valinnanvaraa. Vielä sinne mahtuisi täyte-ehdokkaaksi joku mieskin. Löytyneekö mitat täyttäviä ja uskaliaita valtiohenkilöitä?

Mielipide

Miksi Posti ei toimi? Laitan maksut palvelukuoressa postilaatikkoon hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Ei vielä kuukaudessakaan kirje ole saapunut pankkiin Tulee huomautuslaskuja. Et ole maksanut ja siitä lisämaksuja. Tätä on tapahtunut useasti.

Netitön vanhus