Sano se: Kun pitää saada puukoulu, eivät miljoonien lisäkustannukset merkitsekään mitään!

Tekstiviesteissä annetaan nyt paljon ohjeita koronaviruksen varalta.

Lukioita ja kirjastoja pitää lopettaa, että saadaan ehkä pieniä säästöjä. Mutta kun puukoulu pitää saada, siinä ei muutama miljoona menolisäys tunnu missään! Kuinka moni ihan oikeasti tulee Mikkeliin puukoulun takia? Ei se puu paranna sisäilmaa, viimeistään liimojen takia, vaan kyllä se vaatii kunnon ilmanvaihdon sekin.

Urpo

Niin ne ajat muuttuu, pari vuotta sitten tyttäreni komennettiin ylös Rantakeitaan altaasta ja uiminen merenneitopyrstön kanssa kiellettiin. Nyt tuota pääsee jo harrastamaan ohjatusti, hienoa kehitystä!

Uimari

MHS Palvelut teki ilmasto teon siirtämällä Kirkkokadun ja Yrjönkadun kulmasta likaiset lumet aidan yli Lönnrotinkadun ja Puistokadun kulmatalon pihaan.

Ihmettelijä

Voitaisiinko suurempien tapahtumien portille asettaa lämpökamerat, jotta kuumeiset voitaisiin ohjata suoraan tarkistettaviksi? Reservin rajajääkärit pitäisi kutsua kertausharjoituksiin, jolloin koulutettaisiin ulkorajan valvontaa pakolaistilanteessa.

SMS

Taannoin tv:ssä sarja 100 vuoden talo, sama ammattitaitoinen porukka tekemään Urpolan koulu, kokemusta aikataulussa ja budjetissa pysymisessä löytyy, samalla Mikkeli saa mainetta ja tv näkyvyyttä.

Mazi

Heti karanteeniin kaikki epidemia-alueilta tulevat! Mitä järkeä on odotella siihen asti, että jonkun kotimaahan palaavan pitää ensin sairastua ja sitä ennen tartuttaa satoja muita ympärillään. En ymmärrä miten opettajistakin löytyy näitä typeryksiä.

O tempore, o mores!

Mikähän oli kaupunginjohtajalla tavoitteena, kun meni A-studioon kertomaan, miten huonosti Mikkelin asiat on? Uusia veronmaksajiako tavoitteli?

Huono uutinen kauas kuuluu

Voisiko päättäjät julkistaa paljonko saunominen torilla maksoi. Juhlimisen rahan olisi voinut käyttää vaikka vanhusten hyväksi.

Avuntarvetta olisi

Hei yläkertaan. Voitko laittaa radiota/telkkaria pienemmälle. Haluan itse valita ohjelmat mitä kuuntelen, kiitos.

Ihan kuin meillä olisitte