Sano se: Hallitusta kiinnostaa valkoposkihanhi enemmän kuin työllisyys

Valitettavasti taas huonoja työllisyysuutisia Lahden suunnalta. Ei tosin hetkauta hallitusta. Heillä on juuri nyt tärkeämpääkin tekemistä, kuten ensi kevään valkoposkihanhien levähdyspeltokartoitukset.

Hanhet ensin

Savonlinnan seutu voisi perustaa ihan oman maakunnan. Nimi voisi olla vaikka Vähä-Savo. Se kuvastaisi muutenkin pienuuttanne tässä maakunnanvaihto -hömpötyksessänne.

Savonius

Kuntotanssija, eikö juuri tanssilattialla hiki ja sylki lennä. Jos paria vaihtaa niinkuin normaalisti. Asia erikseen jos tanssii puolison kanssa.

Ei korona-aikaan

Miten on ymmärrettävissä, että Mikkelillä on varaa rakentaa kymmenillä miljoonilla hieno sairaala, mutta ei ole varaa palkata yhtä ihmistä viikonloppuisin info-tiskin taakse?

Järki käteen

Kiitos Mikkelin kaupungille Karilantien pysäköintikielloista. Muutamalta jatkuva pyörätielle, risteysalueelle ja ennen mutkaa pysäköinti päättyi, monen liikenneturvallisuus parani.

Nimimerkki

Nimimerkille Hepankakka maatuu. Kyllä se on se pyörää ajava ihminen, joka sitä luontoa kaipaa. Eläimet ovat tärkeitä, mutta käytetään kuitenkin maalaisjärkeä tässäkin asiassa.

SMS

Jukolan viestin suunnittelijat. Kysykääpä ensin lupa Vihreiltä, saako metsässä niin iso joukko juosta. Ehkä joku varpu taittuu ja eläin häiriintyy.

Hanski