Sano se: "Kaarra kaukaa niin pidät pärskeet itselläs"

Tekstiviestipalstalla annetaan neuvoja koronan leviämisen estämiseksi ja haukutaan hallitusta.

Kalliit on hoitomaksut vanhusten asumispalveluhoidossa, mutta mikä on vastine rahoille? Saako vanhukset riittävästi virikkeitä, ulkoilua ja edes onko hoitajia riittävästi yhdessäoloon ja läsnäoloon tai edes jutteluun?

Kysyn vaan

Nyt olisi hyvä bisnes ryhtyä valmistamaan kansalaisen "hengityssuojaa" (roiskesuojaa). Terveydenhuollon äärimmäisen arvokasta työtä tekeville tarvitaan ulkomailla tehdyt suojat, koska Suomessa ei osata niitä valmistaa.

Tuotanto käyntiin

Hyvä juoksija ja pyöräilijä, muista että 2 metrin tartuntaraja koskee myös sinua, kun ohitat tai tulet vastaan samaa tietä kulkevaa. Kaarra kaukaa niin pidät pärskeet itselläsi. Älä kylvä niitä ohitettavaasi!

Korona

Onko kaupungilla varaa pitää useampaa päiväkotia ns. joustopäiväkotina? Useammassa yksikössä iltaisin muutama lapsi? Olisiko taloudellisempaa keskittää?

Tekstari

Eikö vois ruokakasseja jakaa yli 70-vuotiaille joita nyt suojellaan pysymään kotona. Kaupasta nouto 4.90 ja kuljetus 14.50. Tulee ruoalle hintaa, saatas mekin tukia.

Mielipide

Suomen ei todellakaan tarvitse olla huolissaan Ruotsin terveydenhuollosta. Ruotsihan on aina vetäytynyt kuoreensa kun Suomi on ongelmissa.

Potut pottuina

Koululaisten ruokakassi jaetaan muille, mutta ei erityisruokavalioisille, allergikoille! Miksi? Gluteeniton tuotekassi jää valikoimaltaan pienemmäksi, koska kaikki ne tuotteet ovat huomattavasti ns. normaalia kalliimpia. Ja tämä saajaryhmä jätetään ilman. Miksi?

Hyvä kysymys

Mikkelissä ei toimi turvallisuusväli eräiden kauppojen kassoilla. Vieri vieressä pakataan ostoksia.

Ohjeita kauppiaille

31.1. WHO ilmoitti koronan olevan kansainvälinen terveysuhka ja 11.3. julisti pandemiaksi. 24.2. THL varoitti helposti leviävästä viruksesta. Torjuntaan vaadittiin tehoa ja valmiuslakia. Marin mielestä ei tarvetta. Vasta kuuden viikon viivyttelyn jälkeen tuli rajoitukset altistuneille ja viruksen kantajille liikkumiseen lentokentiltä. Ei saa pääministeri pisteitä. Valitettavasti.

Nimim.

Myyjän markkinat: kertakäyttöinen hengityssuojain, yksinkertaisempi 5 euroa, kehittyneempi 9 euroa kappale. Rahapussissa pohja näkyvissä.

Huivi

Kiitos Mks team leiko erinomaisesta servicestä :-)

Pikkurilli

Mikä tahansa hallitus olisi tehnyt ne koronatoimet kuin mitä tämä hallitus pakon edessä teki. Hallitus pelkäsi suuresti kaatumista eikä toimet olleet omasta halusta. Persut olisi jopa estäneet tämän katastrofin ajoissa toimiessaan. Nyt hallitus ryösti kunnian persuilta kun toteutti sen linjaa suurelta osin. Vielä jäi raja auki hakea turvapaikkaa. Tämä sotii kansan oikeustajua vastaan.

Tekstiviesti