Sano se: Jukurit, olkaapa valmiit jokaiseen peliin!

Tekstiviesteissä murehditaan taas Mikkeliä monelta kantilta.

Jukuri-valmentajan vakioselitys tappion jälkeen: ”Emme olleet valmiita”. Mitäpä jos valmistautuisitte jokaiseen peliin taistelemaan voitosta?

Eiköhän Risto Kortelainen Essotesta pärjäisi puolta pienemmälläkin palkalla.

Taitaa Mikkeli pikkuhiljaa kadota Suomen kartalta. Television säätiedotuksissa ei näy enää Mikkeliä. Ja nyt korona-epäilyissä mainittiin kyllä Jyväskylä, mutta Mikkelin tapaus mainittiin vain, että Etelä-Savossa.

Kiitos. Kuljetusliike Marko Kohvakka Oy. Mako Heikki Joonas Aksu ja tietysti Seppo. Teitte työtä täydellä sydämellä. Valio ja maidontuottajat olivat teille kunnian asia. Minä ja moni muu tuottaja jäi teitä kaipaamaan.

Tulevaisuus - Saimaa - rannat - metsä = Elinvoimatekijä! Kaikki sen ymmärtävät, paitsi ei Mikkelin päättäjät. Lukiopäätöksellä nuo armoitetut tuhosivat kaupunginosan, mistä olisi kehittämisen kautta tullut yksi Mikkelin pelastaja. Kaikki sinne olisivat halunneet asumaan - ympäri Suomen!

Juvan kirkkokonsertista 16.2. noussut kohu kertoo, miksi kirkosta erotaan. Uskossa voi olla kirkkoon kuulumatta. Tekopyhyys on yksi ikävin synnin laji. Veroeuroni käytän jatkossa järkevämpään tarkoitukseen.