Sano se: Nuoret, laittakaa nupit kaakkoon!

Laittakaa nuoret nupit kaakkoon, olette sen ansainneet rankan kevään jälkeen. Näillä ihmisillä, jotka jatkuvasti teistä valittavat on niin tylsää omassa elämässään, että haluavat kaiken hauskan kieltää myös teiltä.

Tsemppiä kaikille nuorille

Laittakaa nyt herranen aika sata metriä sitä asfalttia Ihastjärven tielle Imatrankadun kohdalle ettei tarvitse autoa rikkoa. Tie on kuin tykistökeskityksen jäljiltä. Eikö sen vertaa löydy kunnalta rahaa - kunnalta joka laittaa miljoonapytinkejä palloilijoille?

Kysyn

Ei mitään hallia pallon potkijoille! Menkööt lentokentälle leikkimään. Hyödyttömät hankkeet jäihin. Mikkelin päättäjien touhut vailla minkäänlaista järkeä. Muka säästetään irtisanomalla muutama siivooja ja koulunkäyntiavustaja joiden työ tärkeää. Poistetaan "herralaumasta" tuplamiehitys niin tulee todellista hyötyä!

Kyllästynyt!

Kiinteistövero pitäisi olla sama koko maassa ettei kansalaiset joutuisi eriarvoiseen asemaan onnettomien talouden tuhoajien takia. Ottaen huomioon ettei kiinteistöveroa maksamalla ei saa mitään hyötyä.

Minä

Vasemmistovihreä hallitus ei halua pakottaa ketään töihin. Jaetaan ns. ilmaisia satasia. Kukahan ne maksaa? Työtä tekevät kansalaiset.

Työ estää syrjäytymistä

Onko hyperinflaatio tulossa, kun nyt kauppiaat ostavat kultaa ja hopeaa. Nehän nousevat silloin arvossaan. Näin saattaa bitcoinillekin käydä.

R. Ankka

Miksei Rouhialankadulla noudateta nopeusrajoituksia. Kaasu pohjaan hautuumaan kohdalla ja sillä sitten Savisiltaan päin ja takaisin!

Kevytliikkuja

Olisiko jälleen aika muistuttaa koiran- ja kissanomistajia, että lintujen -myös vesilintujen- pesintä on alkanut. Pidetään koirat kytkettyinä ja kissat sisällä. Annetaan lintujen pesiä rauhassa, ei se pesintäaika kestä kuin muutaman viikon.

Tekstari

Posti mainostaa: tilaa postimerkit kotiin! Mitä väliä on kauniilla postimerkeillä, jos kirjeet ja kortit hutiloidaan joko lajittelussa tai jakelussa niin, etteivät ne koskaan saavu perille osoitteeseen, joka on oikein ja selvästi kirjoitettu kuoreen tai korttiin. Näin Posti palvelee asiakkaitaan.

Kadonneen postin metsästys

40 tuhatta työtöntä nuorta, eikö sadonkorjuutyöhön? Sipilä oli oikeassa, jos työ ei maistu, tukien leikkaus. Matka ym. rajotuikset huomioiden.

Mielipide

Käykää katsomassa millainen parakkikylä on rakenteilla Laihalammelle, ent. Lehmuskylän seurakuntatalon tontille. Tätäkö haluatte myös Pankalammen maisemiin?

NoThankU

Kaivetaan kaapeleita muidenkin sähköyhtiöiden alueella kuin vain Mikkelissä, silti halvemmat siirtomaksut ja solidaarisuutta alentaa vielä korona ajalle, toisin kuin Järvi-Suomen Energia.

Havainto

Nyt on tosiaan syytä vaihtaa Essoten hallitus ja valtuuston puheenjohtaja. Nämähän ovat jatkuvasti arvostelleet omistajaa. Talousosaamista ei kenelläkään.

Ammatti-ihmiset töihin

Nyt kun näyttää ilmeiselle että kaupunki lyö lihoiksi sähköyhtiöomistuksensa, niin pidetään me äänestäjät huoli seuraavissa vaaleissa, että samat päättäjät eivät pääse enää sössimään kaupungin asioita.

Volttilähtö

Mulle riittää Mikkelin Saimaa omine rantoineen. Miettikää kuinka paljon menette jonkin ilmiön perässä Suomessa. Tuskin moni menee mihinkään.

Järki hoi!