Sano se: Tarvitsemme kaikki työpaikat Mikkelissä

Vesitorninkadulle pysäköijät! Ettekö ole huomanneet, että kadulla on vuoropysäköinti. Jatkuvasti autoja parkkeerattu kadun molemmille puolille. Vaikeuttaa kadun kunnossapitoa ja varsinkin isompien autojen kulkua.

Ärsyyntynyt autoilija

Toivottavasti kukaan tervejärkinen ei toteuta Satu Taavitsaisen kehoitusta boikotoida mikkelililäisiä yrityksiä ja liikkeitä. Nyt tarvitaan kaikki työpaikat rakkaassa kaupungissamme.

En anna sadulle ääntä

Energiaselvitystä odotettiin kuin kuuta nousevaa. Tuli yksimielinen esitys. Viikon päästä Miettinen, Kuitunen ja Kakriainen olikin jo toista mieltä.

SMS

Lämmin kiitos Kurssitien naishenkilölle, kun 10.1. päästit minut pois pakkasesta odottamaan hinausautoa ja autoit näin yllättävässä tilanteessa.

Kiitollinen

Capmanin myötä Etelä-Savossa käy Carunat. Päättäjien syytä olla hereillä, ja äänestäjien.

Havainto

Voin ostaa laitoksiin ja kotiin liikuttajia, keskustelu ja kahviseuraa, jos ei muuten löydy. Musiikki, laulu, ulkoilma tai vaikkapa vain lähelläolo ovat elämää ainaiseen yksin istumiseen.

Sisältöä hoivaan ja samalla työllistät!

Satu Taavitsainen on mitä parhain juuri mikkeliläisten edustajana! Uskaltaa ja osaa sanoa. Jatkoon!

Tekee eikä meinaa

Olipa herttainen iäkäs pirteä pappa Angelassa. Siinä odotellessa ehdittiin jutella. Ei aina tarvitse olla tuttu jonka kanssa jutella. Teet arvokasta työtä vaimosi omaishoitajana. Voimia, jaksamista, iloa päiviinne. Olisipa kiva tavata uudestaan, ehkä vielä nähdäänkin.

Pitsan ja kebabin odottajat