Sano se: Seurakunta voisi laajentaa ja remontoida Pitkäjärven saunan

Tekstiviestipalsta tulvii ehdotuksia mikkeliläisiksi kouluratkaisuiksi.

Kehtaavatkin jotkut muka lääkärit ja hoitajat kutsua itseään kyseisillä ammattinimikkeillä.

Lääkitkää itsenne

Terveyskeskukselle toivomus, kun lääkäri soittaa potilaalle esim. kokeiden tuloksista,n olisi toivottavaa että hän olisi suomea puhuva.

Viesti

Joka 3. suomalainen oireilee voimakkaista tuoksuista. Haju-ja partavedet aiheuttavat eniten oireita, esim. nuha, päänsärky, pahoinvointi, huimaus, hengenahdistus jne. Hajusteiden käytön hyödyistä ei ole tietoa. Usein kärsivä luopuu harrastuksista ja eristäytyy. Elokuvat, teatteri ja erilaiset opiskelu ja kokoustilanteet ovat pahimpia. Hajusteiden käytön vähentäminen on hienotunteista muiden huomioon ottamista.

Kärsivä

Ryhmis Ompun lakkauttamista vastustavat kyläläiset ilmoittavat maksavansa Ompun vuokran. Se on pienin kuluerä, ruoka/kuljetukset 5x vko, siivous useita x vko, pyykkihuolto, wc-paperit ym jatkuvat kulutustavarat, henkilökunnan palkat ym. kulut. Kallis on yksikkö.

Tyttö joka tiesi liikaa

Pohjanmaalla kyetään kunnostamaan vanhoja rakennuksia esimerkiksi kulttuurikeskukseksi. Mikkelissä pitää Urpolan koulun kunnostaminen ottaa uudelleen harkintaan. Rakennuksen purkaminen on tuhlaamista.

Rahat vähissä

Järvikalojen käyttö on kovin ekologista ruoan tuotantoa. On vaan monia kotikutoisia esteitä pyydystämisessä aina norpansuojelusta alkaen.

SMS

Puukoulu Urpolaan. Jääköhän muutaman vuoden päästä tyhjilleen niin kuin koulu Ihastjärvellä.

Reiska

Mikkelin uusin toimiva puukoulu Ihastjärvellä on tyhjillään. Tosi hyvin toimii.

Pallonkulman ajattelija

Seurakuntahan voisi peruskorjata ja laajentaa Pitkäjärven saunan. Tulisi hyvään käyttöön ja toisi ihmisiä seurakunnan tilaisuuksiin.

Eläkeläispappi

Jukureille vihje: kannattaisko jo tarjota Latvian pojalle "jatkopahvi" ennen kuin muut kerkeää, esittänyt hyvää peliä viim. peleissä ja tuskin kovin kalliskaan. Sopisi senkin puolesta hyvin. Rikkonainen kausi takana ja tiedä vaikka olisi kultakypärän arvoinen ensi kaudella.

Sivusta seuraaja