Sano se: Ei ole mikään hyvin

Mikkelissä on kaikki aivan hanurista, ainakin tästä viestikoosteesta päätellen

Vai että Mikkeliin liikuntapäällikkö. Kuka näitä turhuuksien virkoja oikein keksii? Voi luoja mitä verovarojen tuhlausta.

Juha P

Ei lopu kaista kesken, kun käytössä on paikallisen operaattorin kiinteä laajakaistaliittymä.

Taloudessa kaksi etätyössä ja kaksi etäopiskelijaa

Ensin valitettiin huonosta 5-tiestä ja nyt melusta. Ei näytä olevan hyvä milloinkaan. Olisi joskus syytä olla tyytyväinenkin.

Maalaisukkeli

Kuka kantaa vastuun kun jätevesiputsarin toteuma onkin parin "kympin loikan" jälkeen pian tuplat... Ei kukaan! Löperö meno ei muutu ennen kuin päättäjät velvoitetaan maksamaan budjetin ylittävä osuus omistaan. Kahden kertotaulu julkisissa hankinnoissa!

Niin se ikävä kyllä on

Nimim. Järki käteen 24.9., etkö ole huomannut että kaupunki lopettaa kouluja ja jopa lasten päiväkoteja "säästääkseen henkilöstökuluja!" mutta samaan aikaan perustaa isopalkkaisia virkoja, viimeksi 3 kpl ja organisaation kehityksen nimissä muutti päällikkö-nimityksiä johtajiksi useita, mutta ei vähentänyt ketään! Nyt varmaan ymmärrät mihin rahaa tarvitaan. Tyhjän lentokentän panttinakin on 3 hyväpalkkaista virkamiestä.

Sk

Heikki Karasti: Kirkkokäsikirjakaan ei ole lakikirja. Mutta raamattu on. Siihen koko kirkon olemassaolo perustuu. Ei sen sisältöä voi ihminen itselle mukavaksi muunnella.

Minttu

Haloo kuntoportaat. Urskissa, jäähallissa, kirkolla valmiina. Kertokaa hankinta 3:lla. Ja konsultti mukaan. Uunoa touhua.

JL