Sano se: Ei ihme, ettei Jukurit kiinnosta yleisöä tuollaisilla peliesityksillä

Miksei matkustuskielto koske Venäjää, rajat ehottomasti kiinni kaikelta kulkemiselta koronan takia. Ollaan muuten hätätilassa joten laki heti voimaan.

Vaatimus

10.11. olin rannekanavan leikkauksessa. Kiitos, ortopedi Tiittanen, leikkaustiimi, valvomo, moni hoitaja. mm. Öster ja Hirvonen. Voimia ja jaksamista työhönne.

Kiitollinen mummeli

Miksi influenssarokotukseen soittajat eivät voi jättää soittopyyntöä, jos on jonotusta. Niin hyviä palveluja tarjoavat yritykset tekevät.

Langoilla pitkään istunut

Ei voi kuin ihmetellä M. Kokkosen saamaa peliaikaa noilla peliesityksillä. Kaveri on aivan yössä, ja niin on melkein koko muukin joukkue.

Popparit

Jukurit ihmettelee yleisön vähyyttä, minä en.

Kiekko

Se on Kyösti Haukvuorelta tuassiisa. Kiitosta vuan Mikkelin kaopunki. Nyt sitä suan minnäi liukuesteremelit kun suap nuoriso ne minun ja Hiliman suappaisii hakkee.

Kiitos!

Rantakylän ensilumen ladulle jääkokkareita ja puita heittelevät pojat, vanhempanne tai sukulaisenne eivät taida siellä hiihtää, mutta me, jotka siitä mahdollisuudesta iloitsemme, haluaisimme tehdä sen turvallisin mielin. Toivottavasti kenellekään ei satu mitään, ainakaan vakavaa, sekö on tarkoitus?

Teidät nähtiin

Toinen auto roiskaisi vettä omani päälle. Menetin autoilun iloni. Vaadin miljonääreiltä 500 e + litran bensaa.

Roiskaus

Viimeisenä koronarokotuksen saavat ihmiset, joilta raha tulee yhteiskuntaan, eli työtä tekevä väestö.

Viesti

Mä voin huonosti, sä voit huonosti, voidaan kaikki huonosti. Mitä kuuluu yläkoulun arkeen oikeasti? Tarvitaanko opelle tueksi vartija ja psyk. sairaanhoitaja?

Vai onko jo?

Susi tappoi ihmisen viimeksi 1860 luvulla. Metsästäjä tappoi ihmisen viimeksi 2020-luvulla.

Havainto

Kiitos kivijalkakauppiaille ja voimia yrittämiseen! Teiltä saa hyvää, ystävällistä palvelua ja samalla tulee jutellessa parannettua maailmaa. Mielelläni asioin teillä! Kivijalkakaupat elävöittävät kaupunkia, verot maksamalla saamme taas hyvinvointipalveluja meille kaikille.

Tsemppiä muillekin yrittäjille!

Kyllä nyt harmittaa ja hävettää olla Jukurien kannattaja. Olen ollut oman poikani sekä pojan poikani mukana toiminnassa. Nyt toivoisin,että juniorivalmentajat neuvoisivat juniorit käyttäytymään myös kaukalon ulkopuolella häiritsemättä ulkoilijoita.

Ilmarisen kentän kasvatti

Eipä posti tunnu välittävän asiakkaidensa terveydestä esim. turvaväleistä. Samassa sumpussa oltiin posti-, pullonpalautus-, kassa ja kahviasiakkaan kanssa. Kauhulla odotetaan joulu ym. ruuhkia.

Rahako ratkaisi?

Kaikille lapsille lyhyt kävelymatka tarhaan. Paljon, hyvin paljon lisää tarhoja. Lapset kuitenkin sinne viedään. Mitähän vielä entinen kansanedustaja keksii vaalien alla?

Kysyn vaan

Sitten kun koronarokotteesta on tutkimustuloksia 5-10 vuoden ajalta ja eteeni laitetaan perustuslakipykälä jossa se pakotetaan otettavaksi, otan sen. Ennemmin sairastan koronan kuin saan jotain multi-ihmeellisiä, vakavia tauteja. En ole koekaniini.

Hoitaja