Sano se: Ei riepotella joulupukkia pippaloissa!

Tekstiviesteissä toivotaan myös varusmiehille helpotuksia koronan takia.

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta pitää huolen, että tämän vuoden konfirmaatioita ei tarvinne järjestää, toista aaltoa odotellessa. Muualla maassa nuoria konfirmoidaan kutakuinkin normaaliin aikatauluun, täällä siirrettiin loppusyksyyn, jopa marraskuulle. Iso, iso harmi! Kiitosta vaan rohkeudesta tehdä päätöksiä!

Vanhemmat, toistaiseksi veronmaksajia...

Miksi pankki velvoittaa näin korona-aikana vanhuksia tunnistautumaan uhalla, että tilin käyttöä muuten rajoitetaan?

100% invalidi

Kaaharit Mannerheimintiellä kuriin, joka päivä kaahataan ylinopeutta juna-asema-sairaala välillä!

Järkyttävää

Onko Ukonvedellä Papinsaaren edustalla yleinen tapa katsoa vieraat katiskat ja heittää ne luukku avoinna kauas rannasta? Savolaista kateutta?

Junan tuoma

Lapualle rakennetaan 215 m korkeat tuulimyllyt! Jos tänne Etelä-Savon korkeimmille huipuille rakennettaisiin 300 m korkeat myllyt, niin kyllä sähköä piisaisi Mikkelissä ja ympäristössä! Halvalla sekä puhtaasti!

Tuulimyllyistä tykkäävä

Kun seuraavan kerran laitat lapsesi kotiarestiin ja rajaat häntä, muista että lastensuojelussa se on laitonta ongelmanuoria kohtaan.

Ei mee tasan asiat

Nimim. Kysymys ihmetteli mitä tekee Motonet kun pihasta tulevat autot eivät väistä Huuhkajankadulla ajavia. Eikös se ole, että autokoulussa opetetaan ajosäännöt ja vika on ratin ja penkin välissä.

Liikennesäännöt

Nimimerkki Kysymys: Eihän se nyt Motonetin vika voi olla jos autoilijat ei noudata sääntöjä.

Ajattele järjellä

Toivomus Petri Hulkolle: toivottavasti puolustusvoimat ja alaisuuteenne kuuluvat varuskunnat joustavat vapaiden myöntämisessä niille alokkaille, joiden lakkiaiset siirrettiin koronan takia syksyyn! Linjaan hautajaiset - pääsykokeet - oikeudenkäynti voisi lisätä myös omat ylioppilasjuhlat!

Nimimerkki

Miksi pilaatte pukkitarinan riepottelemalla hahmoa kaikenmaailman pippaloissa? Antakaa tarinan kuulua jouluun ja sen salaisuuksiin. Keksikää tapahtumiin joku - tai millä ei ole perinteitä!

SMS