Kaupallinen yhteistyö | Savon rekkahuolto oy

Savon Rekkahuollon palvelut laajenevat

Varkauden Pajatien uudessa hallitilassa otetaan jälleen käyttöön oma jarrutestauslinjasto. Myös katsastus hoituu samalla käynnillä avaimet käteen -periaatteella sekä huollot merkistä riippumatta.

Savon Rekkahuollon ammattilaiset Jari Häyrinen, Juuso Häyrinen, Janne Alanen,Anttoni Juutilainen ja Marko Pehkonen iloitsevat Varkauden uudesta hallitilasta.
Savon Rekkahuollon ammattilaiset Jari Häyrinen, Juuso Häyrinen, Janne Alanen,Anttoni Juutilainen ja Marko Pehkonen iloitsevat Varkauden uudesta hallitilasta.

Savon Rekkahuolto Oy:n jo entuudestaan kattavat palvelut saavat lisäystä, kun Varkauteen vitostien itäpuolelle valmistuneet isot uudet hallitilat mahdollistavat laajenemisen.

Korjaamoyrittäjä Jari Häyrinen kertoo, että uusi tila osoitteessa Pajatie 4 mahdollistaa sen, että Savon Rekkahuolto saa jälleen käyttöönsä oman raskaan kaluston jarrutestauslinjan muutaman vuoden tauon jälkeen.

- Kun 2 vuotta sitten keväällä muutimme Harjulantielle, ei siellä ollut mahdollisuutta laajentaa tiloja ja ottaa jarrulinjastoa käyttöön. Nyt uudessa 7x30 metrin hallissa se on jälleen mahdollista, Häyrinen iloitsee.

Uusissa tiloissa hoituu myös raskaan kaluston katsastaminen huollon yhteydessä.

- Katsastusyhteistyökumppaninamme jatkaa Keski-Savon Katsastus, jonka kanssa korjaamomme on tehnyt yhteistyötä jo vuodesta 2015 lähtien. Hoidamme katsastuksen avaimet käteen -periaatteella, jolloin säästyy niin aikaa kuin rahaakin.

Jari Häyrinen kertoo, että Savon Rekkahuolto hakee uusia osaajia raskaan kaluston ammattilaisten joukkoon.
Jari Häyrinen kertoo, että Savon Rekkahuolto hakee uusia osaajia raskaan kaluston ammattilaisten joukkoon.

Ammattitaitoinen henkilöstö varmistaa ajoneuvon toiminnan

Savon Rekkahuolto Oy on kokenut raskaan kaluston korjaamo- ja huoltopalvelu. Raskaan kaluston korjaamat palvelevat kahdessa toimipisteessä, Varkaudessa ja Mikkelissä, joista molemmista löytyvät samat, monipuoliset palvelut.

Häyrinen toteaa, että korjaamoiden voimavara on ammattitaitoinen henkilöstö.

- Huolloissa ja korjauksissa käytämme alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia varaosia, joilla varmistamme ajoneuvon toiminnan kaikissa olosuhteissa. Vian etsinnässä käytössämme ovat edistykselliset diagnostiikka-työkalut, joilla teemme tehokkaan ja täsmällisen vian haun.

Mikkelin toimipiste on Ivecon, MANin ja DAFin merkkihuoltamo sekä Varkaus DAFin ja Ivecon, mutta Savon Rekkahuolto Oy:n ammattilaiset varmistavat turvalliset kilometrit kaikille raskaan kaluston ajoneuvoille merkkiin katsomatta. Molemmissa toimipisteissä tehdään myös päällirakennetöitä.

- Moni asiakkaistamme on lähikuntien alueelta, mutta meille tullaan myös kauempaakin. Meiltä saa kaiken tarvittavan kolarikorjauksista, määräaikaishuoltoon, ilmastointihuoltoon, perävaunujen korjauksiin ja katsastuspalveluun saakka, toimitusjohtaja Marko Byman toteaa.

SAVON REKKAHUOLTO OY:N HUOLTO -JA KORJAUSPALVELUT

•Jarrusovitukset
•Ajopiirturien tarkastukset ja asennukset
•Nopeudenrajoittimien tarkastukset
•Määräaikaishuollot ja korjaukset
•Öljynvaihtohuollot ja rasvaukset
•Dignita-alkolukkojen asennukset ja tarkastukset
•Nosturin vuositarkastukset
•Päällirakennetyöt
•Varaosapalvelut
•Diesel-laitteet
•Ilmastointihuollot
•Myös pakettiautojen huollot

www.savonrekkahuolto.fi

Savon_Rekkahuolto_logo.jpg