Kaupallinen yhteistyö | Pikkujoulucircus Mikkeli

PikkujouluCircus saapuu Mikkeliin – tule mukaan valon ja ilon karnevaaliin Saimaa Stadiumille lauantaina 30.11.2019

Jyväskylän viime vuonna valloittanut PikkujouluCircus lähtee kiertueelle ja saapuu myös Mikkeliin. Vuoden kuumimmat pikkujoulubileet marssittaa lavalle suomalaiset eturivin artistit sekä tarjoilee yleisölle leipää ja circushuveja.

Hanna-Kaisa Hämäläinen

Yleisö heittäytyi mukaan teemaan. 
Yleisö heittäytyi mukaan teemaan. 

Saimaa Stadiumi muuttuu sirkusareenaksi kun PikkujouluCircus saapuu kaupunkiin 30. marraskuuta 2019.

Tapahtumassa esiintyvät Juha Tapio, Vesterinen yhtyeineen sekä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani. Artistien lisäksi luvassa on muutakin viihdykettä kuten tuliesityksiä ja akrobatiaa.

Halusimme luoda suuren pikkujoulutapahtuman, jossa esiintyisivät Suomen tämän hetken kovimmat artistit. — Juha Rahko

PikkujouluCircus sai alkunsa viime vuonna Jyväskylästä, jossa haluttiin kehittää uusi festivaalihenkinen pikkujoulukonsepti.

– Halusimme luoda suuren pikkujoulutapahtuman, jossa esiintyisivät Suomen tämän hetken kovimmat artistit, kertoo toimitusjohtaja Juha Rahko Jyväskylän Messuilta.

– Pohdimme, voisimmeko kehittää tapahtumalle erityisen teeman, joka kantaisi vuodesta toiseen. Syntyi idea pimeän ajan karnevaalista, joka toisi kävijöille valoa ja visuaalista ilottelua, Rahko kertoo tapahtuman taustoista.

Atte Mäläskä

Juha Tapio esiintyy myös Mikkelin PikkujouluCircuksessa. 
Juha Tapio esiintyy myös Mikkelin PikkujouluCircuksessa. 

Tänä vuonna PikkujouluCircuksen vaunut kaartavat kuudelle paikkakunnalle; Jyväskylän lisäksi Helsinkiin, Kuopioon, Vaasaan, Mikkeliin ja Rovaniemelle.
Sirkusteema näkyy kaikessa tapahtuman visuaalisessa ilmeessä. Tunnelmaa luodaan valoilla ja väreillä. Myös pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä.

– Luvassa on sirkuksesta tuttuja hahmoja ja tirehtööri luonnollisesti isännöi tapahtumaa. Kannustamme myös vieraitamme niin halutessaan pukeutumaan teeman mukaan. Hauskaa on varmasti kaikilla, vakuuttaa Rahko.

Hanna-Kaisa Hämäläinen

Festivaalihenkiset pikkujoulut tuovat valoa pimeyteen.
Festivaalihenkiset pikkujoulut tuovat valoa pimeyteen.

PikkujouluCircus on suunnattu täysi-ikäisille. Lippuja on saatavilla kahta eri tyyppiä. VIP-pakettiin sisältyy ruokailu. Edullisimmat Party-liput oikeuttavat vain sisäänpääsyyn, mutta syötävää on mahdollista ostaa erikseen Street Food -maailmasta. Tarjolla tulee olemaan myös mm. trendikästä kasvisruokaa ja anniskelualueilta löytyy juotavat. Leipää ja sirkushuveja sanan varsinaisessa merkityksessä.

Tarjolla tulee olemaan myös mm. trendikästä kasvisruokaa ja anniskelualueilta löytyy juotavat.

– Odotamme tapahtumaan tuhansia kävijöitä. Mukaan ovat tervetulleet niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Monet yritykset ovatkin päättäneet pitää pikkujoulunsa täällä. Lippuja on ostettu niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Tavoitteena on luoda ihmisille mukava, pitkä ilta ja hieman erilaista pikkujouluohjelmaa, summaa Rahko.

Atte Mäläskä

Juha Tapio.
Juha Tapio.

PikkujouluCircus Mikkeli

lauantai 30.11.2019 Saimaa Stadiumi
www.pikkujoulucircus.fi/mikkeli