Kaupallinen yhteistyö | Lappeenrannan Urheilu-Miehet ry

Elokuussa on tarjolla kansainvälistä huippuyleisurheilun hurmosta, kun Lappeenrannan Kimpisen stadionilla juhlitaan Motonet GP -sarjan finaalia

Urheilu on täynnä tunteita, tahtoa sekä yhteisöllistä tekemistä. Perinteikäs kasvattajaseura Lappeenrannan Urheilu-Miehet ry tarjoaa yleisölle vuosittain vaikuttavia urheilutapahtumia ja muuta ohjelmaa muun muassa Kimpisen historiallisella sinisellä areenalla.

Suomen Urheiluliiton kuvapankki

Kolmiloikkaaja
Simo Lipsanen on yksi LUM:n menestyneistä kasvateista. 
Kolmiloikkaaja Simo Lipsanen on yksi LUM:n menestyneistä kasvateista. 

Lappeenrannan Urheilu-Miehet eli tuttavallisemmin LUM on vahva kisajärjestäjä ja perinteikäs kasvattajaseura Lappeenrannan alueella. Monen lupaavan yleisurheilijan taustat ovat LUM:ssa. Lappeenrannan Urheilu-Miesten kasvattien uraa ja tekemisiä seurataankin medioissa mielenkiinnolla ympäri kotimaata! Mielettömien tunteiden ja onnistumisten taustalla urheilu on myös raakaa työtä sekä harjoittelua. Kilpailut taas saavat urheilijan elämässä erityisen paikan – kisapäivä on juhlapäivä!

Lappeenrannan Urheilu-Miehet ry

LUM:n
Alisa Vainio on yksi Suomen lupaavimpia kestävyysjuoksijoita, joka on
saavuttanut urallaan jo paljon. 
LUM:n Alisa Vainio on yksi Suomen lupaavimpia kestävyysjuoksijoita, joka on saavuttanut urallaan jo paljon. 

Kimpisen stadion luo hienot edellytykset yleisurheilutapahtuman järjestämiseen. Kimpisellä katsojat ovat lähellä urheilijoita ja pääsevät siten kannustamaan heitä parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Kokemuksesta tiedän, että sinisellä areenalla korkealle kohoava tunnelma tuntuu mahtavalta! Kilpailun edetessä katsojat pääsevät mukaan kokemaan ja myötäelämään urheilijoiden suorituksia aina harmillisista epäonnistumisista huikeisiin onnistumisiin! Sitähän urheilu parhaimmillaan on: periksiantamattomuutta ja tunteiden vuoristorataa.

Suomen Urheiluliiton kuvapankki

Motonet
GP -sarjassa mukana on tänä vuonna myös LUM-lähtöinen kävelijä Aku Partanen. 
Motonet GP -sarjassa mukana on tänä vuonna myös LUM-lähtöinen kävelijä Aku Partanen. 

LUM järjestää yleisurheilun Motonet GP -sarjan huipentavan finaalin torstaina 23.8. klo 17.00 Kimpisen stadionilla. Tunnelmalliselle Kimpiselle saapuu urheilijoita niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Mukana kilpailussa nähdään myös Lappeenrannan Urheilu-Miesten edustamia urheilijoita, kuten Simo Lipsanen, Alisa Vainio ja Aku Partanen.

Lue lisää: www.lum.fi

Olivia Tuuva

Sininen
Kimpinen on tunnelmallinen ja kuvan kaunis kisa-areena historiallisessa
ympäristössä.
Sininen Kimpinen on tunnelmallinen ja kuvan kaunis kisa-areena historiallisessa ympäristössä.

Teksti: Lähimatkailulähettiläs Olivia Tuuva

3 faktaa:

1. Perinteikäs seura perustettiin aluksi yleisseuraksi ja nimeksi päätettiin Lappeenrannan luistinseura (LLS). Vuonna 1927 nimi muutettiin Lappeenrannan Urheilu-Miehet ry:ksi.

2. Kimpisen urheilukenttä valmistui Saimaan läheisyyteen vuonna 1939.

3. Motonet GP -yleisurheilukilpailun pääsylippuja voi ostaa ennakkoon Urheilu-Koskimiehestä, LUM:n toimistolta sekä Lappeenrannan Prismasta.