Kaupallinen yhteistyö | Mikkeli Siivotaan Oy

Mikkeli Siivotaan Oy:n kasvu syntyy innovatiivisuuden, laadukkaiden kokonaispalveluiden, asiakastyytyväisyyden sekä rautaisen ammattitaidon kautta

Mikkeli Siivotaan Oy panostaa työntekijöihinsä ja siihen, että kaikilla on hyvä olla. Työntekijöiden perehdyttäminen ja koulutus tehdään huolella ja nykyaikaisiin, laadukkaisiin työvälineisiin satsataan. Myös liiketoiminnan kasvattamiseen panostetaan ja rautaista osaamista kasvuun tuo hallituksen uusi kokoonpano.

Hallituksen uuteen kokoonpanoon kuuluvat vasemmalta takaa Ville Venäläinen ja Vesa Sorasahi  ja vasemmalta edessä Osku Nykänen, Ester Suve-Nykänen, Reijo Björkman ja Timo Nykänen. Kuvasta puuttuu Tuomas Sinkko. Oskun sylissä villakoira Patrik.
Hallituksen uuteen kokoonpanoon kuuluvat vasemmalta takaa Ville Venäläinen ja Vesa Sorasahi  ja vasemmalta edessä Osku Nykänen, Ester Suve-Nykänen, Reijo Björkman ja Timo Nykänen. Kuvasta puuttuu Tuomas Sinkko. Oskun sylissä villakoira Patrik.

Yrittäjä ja toimitusjohtaja Osku Nykänen, 30, panostaa niin yrityksen johtamiseen, sen toiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen kuin työntekijöidensä perehdyttämiseen ja kannustamiseen.

Liiketoiminnan kasvattamisessa ja yrityksen eteenpäin luotsaamisessa Oskulla on apunaan tehokas ja rautaisen ammattitaidon omaava hallitus, johon on tullut hiljattain kolme uutta jäsentä: Reijo Björkman, Tuomas Sinkko ja Ville Venäläinen. Uudet hallituksen jäsenet vahvistavat yrityksen osaamista mm. talouden, teknologian, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kasvattamisen saralla.

Mikkeliläinen Mikkeli Siivotaan Oy työllistää vajaat 30 työntekijää. Yritys tarjoaa kaikki siivous- ja puhtaanapidon palvelut sekä tuotteet kotiin, toimistoon ja erilaisiin tapahtumiin. Kokonaisratkaisut laaditaan aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Yritys tarjoaa myös konsultointipalvelua ratkaisemaan asiakkaiden taloudellisia ja logistisia ongelmia siivoukseen ja oheistuotteisiin liittyen.

Monipuoliset palvelut kokonaisratkaisuna ja Siivotaan-verkkokauppa takuutestatuilla tuotteilla

Yrityksen palvelutarjonta on laaja. Räätälöidyt ratkaisut, nykyaikaiset laitteet ja hyvin koulutetut tekijät löytyvät mm. haastavampiin erityiskohteisiin, rakennussiivoukseen, liikehuoneistojen ja kotien ikkunoiden pesuun ja tekstiilien, kuten mattojen ja huonekalujen puhdistukseen.

Myös työvaatteiden puhdistus kuuluu palvelutarjontaan ja uutena palveluna asiakkaat saavat vanhan kirjanpitoaineiston tuhoamispalvelun.

Siivotaan-verkkokaupasta kaikki puhtaudenhallinnan tuotteet.

– Meiltä asiakas saa aina puhtaasti enemmän. Tämä on suuri etu asiakkaillemme, pystymme tarjoamaan kokonaispalveluratkaisut yhtenä ja samana, luotettavana toimijana. sanoo Osku.

Yrityksellä on verkossa Siivotaan-kauppa, jonka kautta voi tilata takuutestatut, kaikki puhtaudenhallintaan liittyvät tuotteet. Verkkokauppaa kehitetään jatkuvasti ja siihen panostetaan myös taloudellisesti.

Mikkeli Siivotaan Oy:n työntekijät tunnistetaan laadukkaan työjäljen lisäksi myös kirkkaan värisistä työvaatteistaan. Kuvassa etualalla Osku Nykänen vetämässä henkilökunnan koulutuspäivää.
Mikkeli Siivotaan Oy:n työntekijät tunnistetaan laadukkaan työjäljen lisäksi myös kirkkaan värisistä työvaatteistaan. Kuvassa etualalla Osku Nykänen vetämässä henkilökunnan koulutuspäivää.

Erilainen rekrytointi-ilmoitus jäi mieleen

Jenni Heikkilä on työskennellyt Mikkeli Siivotaan Oy:ssä reilut puolitoista vuotta. Savonlinnasta Mikkeliin muutettuaan Jenni etsi uutta työpaikkaa, ja mieleen oli jäänyt Mikkeli Siivotaan Oy:stä kertova lehtiartikkeli. Siinä kerrottiin, että yritys tarjoaa 500 euron vihjepalkkion uusista rekrytoitavista työntekijöistä.

– Yrityksen nimi oli jäänyt mieleen lehtijutusta ja menin katsomaan lisää tietoa yrityksen kotisivuilta. Tie johti töihin yritykseen ja minut koulutettiin oppisopimuksella työhöni, kertoo yrityspuolen kohdesiivoojana toimiva Jenni.

– Olen viihtynyt erittäin hyvin, täällä kannustetaan ja kiitetään kun kiitoksen paikka on, jatkaa Jenni.

Työsuhde-edut on hoidettu myös työntekijöitä kannustavasti. Yli vuoden työsuhteessa olleet saavat yrityksen kautta henkivakuutuksen ja tulospalkkauksen.

Tavoitteena on olla Suomen arvostetuin siivousalan toimija

Mikkeli Siivotaan Oy:n visio on olla Suomen arvostetuin siivousalan toimija.

Tavoitteen saavuttamiseksi kokonaisuus ja sen mutkaton toimiminen on tärkeää. Tämä kokonaisuus muodostuu alansa osaavimmista ja koulutetuista työntekijöistä, monipuolisesta kokonaispalvelutarjonnasta, innovatiivisuudesta, laadukkaista ja nykyaikaisista työvälineistä sekä asiakastyytyväisyydestä.

– Asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja innovatiivisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Näiden lisäksi myös paikallisuus on sydäntä lähellä. Haluammekin olla yrityksen kasvaessa hyvä ja luotettava työnantaja ja yhteistyökumppani myös Mikkelissä, sanoo Osku.

www.siivotaan.fi

Mikkeli-Siivotaan-logo_vaaka1.jpg