Kaupallinen yhteistyö

Luukku 11. Tähtien tuiketta, mieluisia lahjoja ja rakkaimpia joululauluja – katso, kuinka joulutunnelma syntyy tänä vuonna Kauppakeskus Stellaan

Kauppakeskus Stellassa joulusesonki ja lahjavalikoimat ovat juuri nyt parhaimmillaan. Katso, mitä kaikkea kaupungin sydämessä tapahtuu joulunaikaan!

Sanna Neuvonen

Luukku 11. Tähtien tuiketta, mieluisia lahjoja ja rakkaimpia joululauluja – katso, kuinka joulutunnelma syntyy tänä vuonna Kauppakeskus Stellaan

Pop upeista herkkuja, huumaavia tuoksuja ja tunnelmallista valoa

Kauppakeskus Stellan liikkeiden valikoimat ovat nyt joulusesongin aikaan parhaimmillaan. Yli kahdenkymmenen liikkeen valikoimista löytyy vaihtoehtoja pukinkonttiin, olipa haussa sitten vaatteita, asusteita, koruja, sisustustuotteita, herkkuja tai hyvinvointi- ja kauneustuotteita.

Herkkuja joulupöytään löytyy myös kauppakeskuksessa sijaitsevasta Kauppahallista, jossa vaalitaan lähituotantoa. Kauppahallin valikoimiin kuuluvat mm. leivonnaiset, lihat, leikkeleet, juustot sekä kalat.

Normaalia palveluvalikoimaa täydentävät joulukuussa kauppakeskuksen kolme pop up -myymälää.

InStile Mannilan joulupuodista löytyy italialaisia herkkuja vaikkapa joulun jälkiruokapöydän täydennykseksi: suklaaviikunoita, suklaapraliineja ja perinteisiä panettone-kakkuja. Herkut ovat yli sata vuotta vanhan pienen eteläitalialaisen perheyrityksen valmistamia. Joulupuoti löytyy katukerroksesta, S-Stella-kioskia vastapäätä ja se palvelee päivittäin jouluun asti.

Sanna Neuvonen

Stellan pohjakerroksesta löytyy kaksi jouluista pop up -liikettä lisää. Tammikuun puoliväliin asti S-marketin kassalinjastoa vastapäätä myydään Maria Drockilan Kynttiläpajan ainutlaatuisia, Suomessa valmistettuja kynttilöitä.

Sanna Neuvonen

Stellan Kukan Joulumaa pop up -myymälästä puolestaan voi ostaa upeat jouluistutukset ja joulukoristeet kotiin ja ystäville viemisiksi. Sekä Kynttiläpaja että Stellan Kukan Joulumaa ovat avoinna päivittäin jouluun asti.

Sanna Neuvonen

 

Tähtitorilla soitetaan ja lauletaan yhdessä joulu tervetulleeksi


Stellan Tähtitorilla on runsaasti jouluista ohjelmaa ennen juhlakauden huipennusta. Torstaina 13. joulukuuta Mikkelin kaupunginorkesteri soittaa kaupunkilaisille jouluisen tervehdyksen. Orkesteri soittaa jouluista musiikkia kello 17–18.30.

Lauantaina 15. joulukuuta Tähtitorilla vierailee Lucia-neitojen kiertue kello 10 ja tuntia myöhemmin, kello 11, nähdään perinteinen Tiernapoikien esitys.

Sunnuntaina 16. joulukuuta kello 12–16 Tähtitorilla vietetään Motoristin joulua, joka sopii rouheampaankin makuun.

Vain hetki ennen joulua, torstaina 20. joulukuuta on aika rauhoittua ja pysähtyä laulamaan Kauneimpia joululauluja Tähtitorille satojen mikkeliläisten kanssa. Perinteisesti suuren suosion saanut yhteislaulutapahtuma on Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan järjestämä.

 

 

Hellitä hetkeksi ja pysähdy ihastelemaan tuhansia valoja

Sanna Neuvonen


Joulukiireet kannattaa ostosten lomassa unohtaa hetkeksi ja levähtää kauppakeskuksen ravintoloissa ja kahvilassa, jotka palvelevat normaaliin tapaan aina jouluun asti. Kahvila ja osa ravintoloista palvelee myös jouluaattona tai joulupäivinä.

Sanna Neuvonen

Samalla ehtii ihastella myös kauppakeskuksen jouluvalaistusta, joka on tänä vuonna runsaampi kuin koskaan aiemmin. Kauppakeskukseen on nimittäin rakennettu kokonainen jouluvalomaailma: tähtien tuike ja joulun lempeän valoisa tunnelma alkaa ulko-ovien valohavuista, jatkuu liukuportaiden tähtimaailmassa ja Tähtitorin kaikissa valaistuissa pylväissä. Myös alakerran käytävät ja Toriparkin sisääntulot on valaistu kauniilla jouluvaloilla.

Sanna Neuvonen

Joulu myös tuoksuu kauppakeskuksessa, sillä mikkeliläiset yritykset ovat tuoneet piparkakkutaloja kaupunkilaisten ihasteltavaksi. Kurkista siis taloihin ja ihastele upeita koristeluja – piparkakkutalot huutokaupataan ennen joulua ja varat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen!

Sanna Neuvonen

Ravintola Rosso on avoinna 22.12. joulukuuta asti normaalisti, suljettu 23.–25.12. ja avoinna jälleen 26.12. Amarillo on avoinna 23.12. kello 17.30 asti, suljettu 24.–25.12 ja avoinna jälleen 26.12.

Gastropub Eino on avoinna koko joulun ajan. 22.12. Eino palvelee klo 24 saakka ja 23.-24.12. klo 21 saakka. Joulupäivänä 25.12. ovet ovat avoinna klo 23 saakka ja Tapaninpäivänä 26.12, klo 22 saakka.

Cafe Stella on avoinna myös jouluaattona kello 7–13, suljettuna vain 25.12.

Burger King on suljettu vain jouluaaton, muuten avoinna koko joulun ajan.

Katso Stellan liikkeiden ja ravintoloiden tarkemmat aukioloajat

www.kauppakeskusstella.fi