Kaupallinen yhteistyö

Luukku 17. Jumittaako tietokone, ahdistaako television asennus? Digitalkkari auttaa pukinkontista paljastuvien digilaitteiden kanssa

Kotiin tuleva Digitalkkari pelastaa pulasta, kun edessä on digilaitteen asennus tai korjaus. Digitalkkari-palvelu sopii hyvin joulun aineettomaksi lahjaksi, josta on iloa ja hyötyä kaikenikäisille.

Luukku 17. Jumittaako tietokone, ahdistaako television asennus? Digitalkkari auttaa pukinkontista paljastuvien digilaitteiden kanssa

Kotien laitemäärä kasvaa koko ajan: tietokoneiden lisäksi asennusta ja säännöllistä huolenpitoa tarvitsevat niin älypuhelimet, televisiot kuin tabletitkin. Ja tietysti nettiyhteydet, joita älylaitteet tarvitsevat toimiakseen kunnolla.

Kaikilla ei kuitenkaan ole digilaitteiden ylläpitoon tarvittavaa osaamista, kiinnostusta tai edes aikaa. Eikä tarvitsekaan olla, sillä Digitalkkari-palvelu on kehitetty juuri sitä varten, kertoo MPY:n myymäläpäällikkö Tuomas Soronen.

Eri puolilla Suomea toimiva palvelu auttaa nimensä mukaisesti käytännössä kaikenlaisissa digitaalisissa pulmissa kuten nettiyhteyden ja television asentamisessa tai tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käyttöönotossa ja ylläpidossa.

- Digitalkkari tulee suoraan kotiin auttamaan, joten digiongelmat pystytään tutkimaan ja ratkaisemaan varmasti. Asiakkaan ei tarvitse itse tehdä tai selvittää mitään, vaan ammattilainen tekee, neuvoo ja opastaa, Soronen sanoo.

Huolenpitosopimus takaa huolettomuuden

Digitalkkari-palvelu soveltuu hyvin joululahjaksi joko läheiselle tai itselle. Palvelun voi ostaa kertaluontoisena käyntinä tai pidempänä huolenpitopalveluna, jolloin esimerkiksi isovanhempien tai perheen tietokoneen tekninen toiminta on automaattisessa seurannassa.

Jos tietokoneeseen tulee jokin häiriö kuten virus, digitalkkarit saavat siitä ilmoituksen ja ovat yhteydessä asiakkaaseen ongelman ratkaisemiseksi. Huolenpitosopimuksen myötä myös tietokoneen mahdolliset virheilmoitukset muuttuvat selkokielisiksi.

- Jatkuva huolenpito tuo mielenrauhaa, kun kaikki on varmasti aina kunnossa tai jos ei ole, ammattilainen on nopeasti auttamassa.

Digitalkkari-palvelu on saatavilla Mikkelin lisäksi Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Digitalkkareiden palvelusta saa myös kotitalousvähennyksen.

Tuomas Soronen kannustaa kääntymään aina asiantuntijoiden puoleen olipa edessä laite- tai palveluhankinta. MPY:n ammattilaiset osaavat opastaa esimerkiksi oikeanlaisen nettiliittymän tai tietokoneen hankinnassa.

- Eri vaihtoehtoihin on hyvä tutustua ammattilaisen kanssa, jolloin pääsee nopeasti kärryille, millainen laite tai palvelu olisi juuri omaan käyttöön sopiva. Näin välttää turhilta virheostoksilta ja saa nopeasti juuri sellaisen kuin tarvitsee, Soronen huomauttaa.

Katso lisää Digitalkkari-palvelusta: mpy.fi/digitalkkari