Kaupallinen yhteistyö | Preeco.fi

Näillä vinkeillä onnistut trampoliinin hankinnassa!

Trampoliini tarjoaa tuntikaupalla ajanvietettä pihalle. Hyppiminen trampoliinilla on paitsi hauskaa, myös hyvä liikuntamuoto.

Näillä vinkeillä onnistut trampoliinin hankinnassa!

Trampoliinikausi starttaa monilla pihoilla juuri nyt. Alati lämpenevät päivät houkuttelee niin nuoret kuin vanhemmatkin viettämään aikaa omalle pihalle, ja trampoliini on pihojen kestosuosikki.

Trampoliini tarjoaa erityisesti lapsille todella hauskaa ajanvietettä. Samalla trampoliini on kuitenkin treenimuoto, jossa liikuntaa saa ihan huomaamatta. Myös aikuiset voivat hyödyntää trampoliinin tuomat kuntoilumahdollisuudet.

Trampoliinin osto-opas

Trampoliinin saa useassa eri koossa ja mallissa. Oikean mallin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ainakin näihin seikkoihin.

Suosituin trampoliini suomalaisella kotipihalla on edelleen perinteinen pyöreä trampoliini joka seisoo tukevasti jaloillaan. Tästä mallista löytyy usein myös eniten koko vaihtoehtoja. Pienin trampoliini on usein halkaisijaltaan 140 cm, ja isoin trampoliini jopa 457 cm.

Perinteisten mallien sekaan on noussut viime vuosina myös suorakulmainen trampoliini, ja maahan upotettava trampoliini. Nämä mallit saattavat sopia paremmin tontin muotoihin. Maahan upotettava malli ei ole yhtä näkyvä elementti puutarhassa kuin jaloilla seisova malli.

Pyöreä mattoisessa trampoliinissa paino jakautuu tasaisesti rungolle, jonka ansiosta se on usein turvallisin malli. Eri kokoisissa malleissa myös painorajat saattavat vaihdella, ja siihen on syytä kiinnittää huomiota.

Koon lisäksi syytä on huomioida jousien määrä. Laadukkaassa trampoliinissa jousia on enemmän, ja ne ovat suurempia.

Trampoliinin lisävarusteet

Tärkein lisävaruste trampoliinille on suojaverkko. Trampoliinin suojaverkko estää kyydistä tippumisen kovemmassakin hyppelyssä, ja ehkäisee näin loukkaantumista. Suojaverkko trampoliiniin tulee usein oston yhteydessä, mutta on hyvä tarkistaa että se kuuluu pakettiin.

Trampoliinista on syytä löytyä myös pehmuste. Trampoliinin pehmuste asetetaan reunoille pehmustamaan trampoliinin runko, ja se tuo huomattavaa turvaa hyppelyyn.

Trampoliinin tikkaat luovat helpon pääsyn trampoliinille myös perheen pienimmille. Varmin ja turvallisin vaihtoehto on aina ottaa oston yhteydessä omaan trampoliiniin sopivat tikkaat. Näin voit varmistaa että ne sopivat varmasti ostamaasi trampoliiniin.

Preeco.fi:n ammattitaitoinen asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri teille sopivan mallin!