Kaupallinen yhteistyö | Osuuskauppa Suur-Savo

Vihreä kortti näkyy Suur-Savon asiakasomistajan ostoskuitissa selvänä säästönä ja S-Tilillä riihikuivana rahana

Bonuksen eli ostohyvityksen lisäksi S-Etukortilla saa monta muuta rahanarvoista etua.

Vihreä kortti näkyy Suur-Savon asiakasomistajan ostoskuitissa selvänä säästönä ja S-Tilillä riihikuivana rahana

Ostoksista saatava Bonus on monelle tärkeä syy liittyä osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajaksi. S-Tilille maksettava Bonus eli ostohyvitys on tunnetuin ja näkyvin vihreän kortin eduista, mutta se on kuitenkin vain yksi osuuskaupan asiakasomistajilleen tarjoamista taloudellisista eduista ja hyödyistä.

— Meillä osuuskaupassa ja S-ryhmässä toiminnan perimmäinen tarkoitus on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajillemme ja siten edistää ja tukea heidän taloudellista hyvinvointiaan, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon asiakkuuspäällikkö Marja-Leena Koukonen.

Asiakasomistajan saama taloudellinen hyöty näkyy paitsi bonuksina myös suoraan ostoskuitin loppusummassa, sillä Osuuskauppa Suur-Savo on tehnyt jo vuosia töitä voidakseen tarjota asiakkailleen kokonaisedullisen ostoskorin.

— Ruokaan kuluva raha on merkittävä menoerä kaikilla ihmisillä, ja siksi meidän mielestämme on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaille kilpailukykyiset hinnat. Meillä asioidessaan asiakasomistajat säästävät selvää rahaa ja totta kai kerryttävät samalla myös Bonuksiaan, Koukonen sanoo.

Elintarvikkeiden halpuuttaminen ei ole vain tarjouskampanja, vaan pitkäaikainen uusi alempi hintataso. Hintoja on laskettu asiakasomistajien esittämiä toiveita kuunnellen. Koukosen mukaan halpuuttamisen mahdollistaa se, että S-ryhmässä ja osuuskaupassa on onnistunut karsimaan omia kuluja.

Yhä useammalle kertyy suurin mahdollinen Bonus-prosentti, eli viisi prosenttia kaikista ostoista. — Marja-Leena Koukonen

Kuluja ei kuitenkaan ole karsittu esimerkiksi supistamalla kauppaverkostoa, sillä Osuuskauppa Suur-Savon toiminnan periaate on, että jokaisessa toimialueen kunnassa on vähintään market vastaamassa asiakasomistajien päivittäisiin tarpeisiin.

 

Vihreän kortin etu 1: Bonus

Vihreällä S-Etukortilla saatava Bonus palauttaa asiakasomistajalle rahaa hänen tekemistään ostoista. Mitä enemmän keskittää ostojaan S-ryhmän kauppoihin, sitä enemmän Bonusta kertyy. Toimipaikkoja, joista Bonusta voi kerätä on Suomessa yhteensä yli 2 000.

Koko talouden kuukausiostot lasketaan yhteen ja loppusumma ratkaisee, paljonko Bonusta tulee. Bonusprosentti kasvaa portaittain.

— Osuuskauppa laski tänä keväänä bonustaulukon ostorajoja, minkä seurauksena yhä useammalle kertyy suurin mahdollinen Bonus-prosentti, eli viisi prosenttia kaikista ostoista. Se tarkoittaa, että jos kuukaudessa käyttää esimerkiksi 1 000 euroa S-ryhmän toimipisteissä ruokaan ja muihin päivittäisostoksiin, vaatteisiin, henkilökohtaiseen hygieniaan ja vaikka ravintolapalveluihin, S-Tilille kertyy Bonusta 50 euroa. Se tekee vuodessa 600 euroa, Koukonen laskee.

Bonukset voi käyttää vähitellen vaikka ruokakaupassa käydessään, jolloin ne poikivat taas uusia Bonuksia. Koukonen tietää, että moni myös käyttää ne itsensä pieneen hemmotteluun vaikkapa matkustamiseen tai ravintoloissa.

Bonuslaskurissa voit laskea, paljonko sinulla ja perheelläsi on mahdollista saada Bonuksia.

Omaa bonuskertymäänsä voi seurata vaikka päivittäin S-mobiilissa, verkossa sekä S-Etukorttipäätteillä, joita on toimipaikkojen itsepalvelupisteissä.

 

Vihreän kortin etu 2: Vaihtuvat edut

Jatkuvan edullisuuden lisäksi Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajille tarjotaan kuukausittain vaihtuvia etuja esimerkiksi ravintoloissa ja Sokoksissa. Edut pääsee näkemään Yhteishyvän välissä jaettavasta Suur-Savon Sinun etusi -lehdestä tai S-kanavan nettisivuilta

Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu Hotelleissa asiakasomistajat yöpyvät aina muita edullisemmin.

Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajille myönnetään S-Etukortilla hintaetu myös useiden tapahtumien pääsylipuista. Tänä kesänäkin näitä etuja on tulossa runsaasti tapahtumissa eri puolella Etelä-Savoa.

 

Vihreän kortin etu 3: Maksutapaetu

Kaikille Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajille avataan S-Tili, johon Bonukset maksetaan. Tähän tiliin voi liittää myös vuosimaksuttoman maksukortin, S-Etukortti Visan. Kun tällä kortilla maksaa missä tahansa S-ryhmän toimipaikassa, kertyy ostoksen loppusummasta 0,5 prosenttia maksutapaetua, joka maksetaan samaan aikaan Bonuksen kanssa, eli joka kuukauden 10. päivä.

S-Etukortti Visa on kansainvälinen maksukortti, joten sitä voi käyttää myös ulkomailla.

 

Vihreän kortin etu 4: Ylijäämänpalautus

Kaikille Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajille maksetaan kerran vuodessa ylijäämänpalautusta sen kaikissa toimipaikoissa edellisenä vuonna tehtyjen ostojen loppusumman mukaan. Ylijämänpalautuksen prosentti on kaikille asiakasomistajille sama, eli se määräytyy koko vuoden ostojen perusteella.

Ylijäämänpalautuksen maksusta ja sen suuruudesta päätetään vuosittain, tällä hetkellä se on 0,5 prosenttia. Eli mitä enemmän Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajat käyttävät oman osuuskauppansa palveluja, sitä enemmän palautuu ylijäämänpalautuksenakin maakuntaan takaisin.

 

Vihreän kortin etu 5: Osuusmaksun korko

Kaikki 100 euron osuusmaksunsa viime vuoden loppuun mennessä täyteen maksaneet saavat tänä vuonna sijoitukselleen 10 prosentin koron. S-Tilille kertyy siis tuottoa sijoituksesta 10 euroa.

Osuusmaksun korko maksetaan samaan aikaan ylijäämäpalautuksen kanssa, ja tänä vuonna maksupäivä on 25. toukokuuta.

 

Vihreän kortin etu 6: Yhteistyökumppanit

Paitsi S-ryhmän toimipisteistä, Bonusta kertyy myös monelta Osuuskauppa Suur-Savon yhteistyökumppanilta, kuten Lumme-energiayhtiöltä, optikkoliike Silmäasemalta tai LähiTapiolan vakuutuksista.

Osa Osuuskauppa Suur-Savon yhteistyökumppaneista tarjoaa vihreän kortin omistajille hintaetua, joka ei kuitenkaan kerrytä Bonusta.

Yhteistyökumppanit tarjoavat myös kuukausittain vaihtuvia tarjouksia tuotteistaan ja palveluistaan. Ne löytyvät samasta paikasta kuin Suur-Savon omatkin vaihtuvat asiakasomistajaedut.

 

Osuuskauppa Suur-Savo