Kaupallinen yhteistyö | RTV Mikkeli

Mikkeliläisen remontoijan tai rakentajan ei tarvitse ravata kymmenessä kaupassa, riittää kun menee Otavankadun RTV:hen

Asiakasta odottaa asiantunteva ja palveleva henkilökunta sekä erittäin laaja valikoima tuotteita ja palveluja niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin.

Mira Salonen vastaa Mikkelin RTV:ssä laatoista, tapeteista, valoista, värisuunnittelusta ja pesuaineista.
Mira Salonen vastaa Mikkelin RTV:ssä laatoista, tapeteista, valoista, värisuunnittelusta ja pesuaineista.

Jos et tiedä tai osaa päättää, millaiset laatat haluaisit kylpyhuoneeseen tai tapetit olohuoneeseen, kannattaa kääntyä Mira Salosen puoleen.

— Osa asiakkaista tietää etukäteen, mitä he haluavat, osa haluaa neuvoja ja osa vahvistusta omille ajatuksilleen. Mutta oli asia tai ongelma minkälainen tahansa, meiltä löytyy niihin varmasti neuvot ja ratkaisut.

Remontin tai rakentamisen lopputulosta voi olla vaikea hahmottaa etukäteen, mikä vaikeuttaa materiaalien valitsemista.

— Pystymme auttamaan asiakasta suunnitteluohjelmalla, joka näyttää lopputuloksen kolmiulotteisena. Parasta tässä työssä onkin, kun asiakas tulee meille ongelman kanssa ja lähtee kotiin tyytyväisenä ratkaisun kanssa.

Jani Oinonen on Mikkelin myymälän myymäläpäällikkö.
Jani Oinonen on Mikkelin myymälän myymäläpäällikkö.

Asiakkaan tyytyväisyys on paras palkinto

Jani Oinonen on RTV:n myymälässä kuin kotonaan — kirjaimellisesti.
Hänen isällään oli saman alan yritys Imatralla, ja Oinonen oli siellä töissä aivan pienestä pojasta asti. Kun isä jäi eläkkeelle ja yritys myytiin, Oinonen muutti yhdessä avovaimonsa kanssa tämän kotikaupunkiin Mikkeliin ja tuli töihin RTV:lle.

— Tavallaan muutin perheyhtiöstä toiseen, sillä RTV:hän on suomalainen perheyhtiö, joka on toiminut vuodesta 1951 lähtien.

Aina toisinaan sisustuskaupassakin käy niin, että asiakas ei ole tyytyväinen.

— Kyllä sen ymmärtää, että harmittaa, jos joku ei ole mennyt niin kuin asiakas on ajatellut. Toisaalta se on myös meille haaste saada asiakas taas tyytyväiseksi. Kun se onnistuu, se on erittäin palkitsevaa.

Rauno "Rane" Tuukkasen vastuualueina ovat varasto ja kuljetukset.
Rauno "Rane" Tuukkasen vastuualueina ovat varasto ja kuljetukset.

Toisinaan myymässä, toisinaan varastolla

Oikeastaan kaikkea, on Rauno ”Rane” Tuukkasen vastaus, kun häneltä kysyy, mitä hänen työhönsä RTV:llä kuuluu.

Hän voisi myös jatkaa, että on myös tehnyt myymälässä kaiken, sillä hän oli mukana rakentamassa tyhjästä tilasta myymälää, ennen kuin se tämän vuoden tammikuussa avattiin Kirjalaan Otavankadulle.

— Koneosaston kuljetukset ovat ehkä isoin osa työtäni, ja se on ominta osaamistani, koska olen koko pienen ikäni pelannut ja laittanut koneita. Mutta on aivan mahtavaa, että saan ja pääsen tekemään kaikkea muutakin, niin myymään olemaan kassalla kuin täyttämään hyllyjä varaston puolella tai vastaanottamassa tavaraa.

RTV Mikkeli lahjoittaa käyttökelpoisia mutta myytäväksi kelpaamattomia maaleja Etelä-Savon ammattiopistolle, joka käyttää niitä harjoitustöissään.

Akseli Räsänen vastaa lattianpäällysteistä.
Akseli Räsänen vastaa lattianpäällysteistä.

Valinta kaikessa rauhassa

RTV Mikkelin myymälässä on esillä erittäin laaja valikoima lattianpäällysteitä.

— Asiakkaat ovat usein etukäteen tutkineet esimerkiksi netistä eri vaihtoehtoja ja tietävät, mitä haluavat. Ennen lopullista päätöstä kannattaa kuitenkin käyttää mallikappaleita kotona kaikessa rauhassa, ja nähdä miltä oma valinta näyttää lopullisessa paikassa, Akseli Räsänen kertoo.

Räsänen muistuttaa, että monta kertaa lattian väri voi kotona näyttää aivan erilaiselta kuin kuvissa tai myymälässä, mikä johtuu valaistuksesta, joka on omanlaisensa joka paikassa.

— Eniten tällä hetkellä kysellään vinyylilattioista, joiden käyttömukavuus on laminaattilattioita parempi, eikä hinnassakaan ole niin suurta eroa.

Mikkelin RTV Otavankadulla avattiin tämän vuoden tammikuussa.
Mikkelin RTV Otavankadulla avattiin tämän vuoden tammikuussa.

Teitä palvelevat myös pitkän linjan ammattilaiset

Mikkelin maaliasiantuntija Pekka Sorvali, joka vastaa niin maaleista, teollisuusmaaleista kuin työkaluistakin.
Jyri Laakkosen puoleen kannattaa puolestaan kääntyä, kun on kysyttävää liimoista, tasoitteista, koneista ja pienraudasta.

RTV
+ Suomen johtava yksityisessä omistuksessa oleva maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike. Perheyritys, jonka pääkonttori ja keskusvarasto ovat Riihimäellä.
+ Mikkelin liike (Otavankatu 21) avattiin 2019 tammikuussa.
+ Yli 30 omaa myymälää Helsingistä Iisalmeen ja Joensuusta Vaasaan. RTV:n maahantuonnin tuotteita on tarjolla asiakkaille valtakunnallisesti koko maan kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta.
+ Laaja valikoima on yrityksen liiketoiminnan johtavia perusteita.
Jos oman paikkakunnan myymälästä ei varastosta löydy tiettyä tavaraa, se voidaan nopeasti toimittaa joko toisesta myymälästä tai keskusvarastosta.
+ Kun alan monissa yrityksissä on siirrytty itsepalveluun, RTV korostaa asiakaspalvelun ja neuvonnan merkitystä. Hyvä palvelu on asiakkaan huomioonottamista ja hänen yksilöllisten toiveittensa ja tarpeittensa täyttämistä.
+ Yritys panostaa henkilökunnan osaamiseen ja ammattitaitoon. Asiakkailta saadun palautteen myötä yritys kehittää koko ajan toimintaansa.

RTV:n nettisivut

RTV Mikkeli

RTV_logo_verkkoon.jpg