• Vaajakoskessa vesivoima pauhaa luonnon ehdoilla
  Kaupallinen yhteistyö | Suur-Savon Sähkö

  Vaajakoskessa vesivoima pauhaa luonnon ehdoilla

  Vaajakosken voimala täyttää tänä vuonna sata vuotta. Tehdastoiminta on vuosien saatossa tuonut alueelle vireyttä ja vaurautta ja mahdollistanut teollisuusyhteisön kehittymisen. Sekä silloisen voimalaitoksen että alueella pitkään toimineen kalastusseura Koukun ja Paukun yhteinen intressi on ollut suojella alueen järvitaimenkantaa. Voimalan nykyiselle omistajalle Suur-Savon Sähkölle suojelu ja vesivoiman tuottaminen vastuullisesti on yhtä tärkeää. Yritys tekeekin tiivistä yhteistyötä Koukun ja Paukun kanssa. Uusilla yhteisillä visioilla on toteutuessaan kauaskantoiset vaikutukset koko jokiketjun kalakantaan.

 • Sähköä sujuvasti, vaikka myrskyää – Verkoston parantaminen on varmistanut asiakkaiden sähkönsaantia Etelä-Savossa
  Kaupallinen yhteistyö | Järvi-Suomen Energia

  Sähköä sujuvasti, vaikka myrskyää – Verkoston parantaminen on varmistanut asiakkaiden sähkönsaantia Etelä-Savossa

  Järvi-Suomen Energia on parantanut sähköverkkoa ympäri jakelualuettaan. Työt jatkuvat kesällä monilla työmailla, ja tämä edellyttää kärsivällisyyttä ja tarkkaavaisuutta liikenteessä. Koska sähkön jakeluverkostoa on maakunnassa paljon, on paljon myös kunnostettavaa. Uusiminen maksaa, mutta kannattaa –älyverkko on entistä varmempi.

 • Verkko-opiskelu sopii työssäkäyvän perhearkeen
  Kaupallinen yhteistyö | Esedu - Etelä-Savon ammattiopisto

  Verkko-opiskelu sopii työssäkäyvän perhearkeen

  Helsingissä asuva perheellinen ja täysipäiväisesti työssäkäyvä Maija Hiltunen etsi oppilaitosta, jossa pystyisi suorittamaan Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisalan opinnot verkko-opiskeluna. Etelä-Savon ammattiopisto Esedun kautta löytyi mahdollisuus 100% verkko-opiskeluun.

 • Sähköä kaikkiin tarpeisiin – myös kesämökillä
  Kaupallinen yhteistyö | Järvi-Suomen Energia

  Sähköä kaikkiin tarpeisiin – myös kesämökillä

  Sähköä sujuvasti sähköauton lataamiseen kesämökillä? Sähkön saannin edellytyksenä on, että jakeluverkosto on toimiva ja kestää kasvavan sähkönkulutuksemme tarpeen. Sähköverkostoa on Etelä-Savossa asukasta kohti paljon. Ylläpidolla ja saneerauksella toimivuus varmistetaan.

 • Yksi yrittäjäperhe, kolme ravintolaa, lukuisia maistuvia makukokemuksia
  Kaupallinen yhteistyö | Ravintola Vaiha

  Yksi yrittäjäperhe, kolme ravintolaa, lukuisia maistuvia makukokemuksia

  Teemu Kaijanen 33, sanoi jo viisivuotiaana äidilleen, että hänestä tulee isona kokki. Tänä päivänä hän on Vaiha-ravintoloiden - Asemaravintolan, Rokkalan tallin sekä hiljattain avatun Ravintola Savon yrittäjä yhdessä puolisonsa Anna-Kaisa Hasasen 33, ja isänsä Kyösti Kaijasen kanssa.

Näytä lisää artikkeleita