• Savon Rekkahuollon palvelut laajenevat
  Kaupallinen yhteistyö | Savon rekkahuolto oy

  Savon Rekkahuollon palvelut laajenevat

  Varkauden Pajatien uudessa hallitilassa otetaan jälleen käyttöön oma jarrutestauslinjasto. Myös katsastus hoituu samalla käynnillä avaimet käteen -periaatteella sekä huollot merkistä riippumatta.

 • Täydellisen tuotteen metsästäjät – Kauppakassin kerääjä valitsee puolestasi vain parasta
  Kaupallinen yhteistyö | Osuuskauppa Suur-Savo

  Täydellisen tuotteen metsästäjät – Kauppakassin kerääjä valitsee puolestasi vain parasta

  Vihreitä, keltaisia vai kenties kypsiä, ehkä jopa kolhuisia? Ruokaostoksilla meillä kaikilla on omat mielipiteemme tuotteista. Esimerkiksi banaani maistuu toisille hieman raakana, toiset taas kelpuuttavat smoothieen vain ylikypsiä yksilöitä. Miten joku sitten osaisi kerätä ostokset puolestamme? Itseasiassa helposti. Kun kirjaat tarkemmat toiveesi tuotekohtaisesti Kauppakassipalvelun ostoskoriin ja annat ammattilaisen auttaa.

 • Vaajakoskessa vesivoima pauhaa luonnon ehdoilla
  Kaupallinen yhteistyö | Suur-Savon Sähkö

  Vaajakoskessa vesivoima pauhaa luonnon ehdoilla

  Vaajakosken voimala täyttää tänä vuonna sata vuotta. Tehdastoiminta on vuosien saatossa tuonut alueelle vireyttä ja vaurautta ja mahdollistanut teollisuusyhteisön kehittymisen. Sekä silloisen voimalaitoksen että alueella pitkään toimineen kalastusseura Koukun ja Paukun yhteinen intressi on ollut suojella alueen järvitaimenkantaa. Voimalan nykyiselle omistajalle Suur-Savon Sähkölle suojelu ja vesivoiman tuottaminen vastuullisesti on yhtä tärkeää. Yritys tekeekin tiivistä yhteistyötä Koukun ja Paukun kanssa. Uusilla yhteisillä visioilla on toteutuessaan kauaskantoiset vaikutukset koko jokiketjun kalakantaan.

Näytä lisää artikkeleita