Tilaajalle

Sirkustaiteilijat Marjut Hernesniemi ja Myrsky Rönkä saavat puhtia puurosta – Rönkä on sekoittanut puuroon jopa pesto-herkkusienikastiketta: "Ulkonäkö oli hirveä, mutta se oli törkeän hyvää"

Ruokatunti-juttusarjassa eri alojen ammattilaiset kertovat, miten työ vaikuttaa heidän syömiseensä.

Vesa-Matti Väärä

Myrsky Röngän ja Marjut Hernesniemen erikoisalana ovat ilma-akrobatiaesitykset. Monet sirkustaidot pohjautuvat voimisteluliikkeisiin.
Myrsky Röngän ja Marjut Hernesniemen erikoisalana ovat ilma-akrobatiaesitykset. Monet sirkustaidot pohjautuvat voimisteluliikkeisiin.

Sirkustyö vaatii kekseliäisyyttä, sillä esitysten valmistaminen on luovaa työskentelyä ja niitä varten pitää harjoitella ja kehitellä uusia sirkustekniikoita. Työ on myös hyvin fyysistä.