Starboxin viikonloppuvinkeissä metsästäjänleipää, belgialaisia vohveleita ja kotitekoista jäätelöä

Metsästäjänleivissä voi käyttää kantarellien puutteessa myös herkkusieniä. Vohvelit on tehty kauramaitoon.

Viikonloppu on jälleen ovella, ja Starboxin ruokablogeista löytyy niin suolaista kuin makeaakin vinkkiä.

Hertta Pauliina Puumalainen esittelee Herkuttelijat –blogissaan ohjeensa metsästäjänleipiin. Kantarelleja löytyy metsistä, mutta herkkusienetkin käyvät tähän metsähenkiseen reseptiin. Hertan havaintojen mukaan sieni- ja marjasadot eivät ole vielä niin runsaita kuin lapsuuden kesinä tähän aikaan.

Heidi päätti Heidin ja Raisan Sparkling Friends –blogissa kokeilla, minkälaiset belgialaiset vohvelit syntyisivät kauramaidosta tai -juomasta tehtyinä.

— Tällä kertaa kokeilin lisätä myös vohvelitaikinaan ripauksen kardemummaa ja se antoikin mukavasti makua vohveleihin. Suosittelen kokeilemaan, mutta sen toki voi jättää vallan hyvin poiskin, Heidi kirjoittaa.

Jäätelöähän voi edelleen syödä, vaikka kesä jo maalisuoralle onkin kääntymässä. Saija kirjoittaa Lähti lapasesta –blogissaan kotitekoisesta jäätelönvalmistusprojektistaan. Lakritsi- ja vaniljajäätelöt syntyivät 20 minuutissa onnistuneesti, mutta jäätelökoneen tämä vaatii. Näistä ohjeista syntyy hieman alle litran annos jäätelöä.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Henri Pitkänen

henri.pitkanen@kaakonviestinta.fi

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat