Starboxin bloggaajien ruokaisat vinkit: lohilevite, kotkot-paistos ja soijarouhelasagne

Paheksutuista hunajamarinoiduista broilerisuikaleista saa täyttävän paistoksen.

Lohilevite on hyvin monikäyttöinen lisuke,

Starboxin bloggaajat ovat tällä viikolla tehneet ruokaa niin lihasta, kalasta kuin kasviksistakin.

Lähti lapasesta -blogin Saija esittelee monikäyttöisen lohilevitteen, jota voi käyttää esimerkiksi ruissipsien, croisanttien tai kerrosvoileipien täytteenä, uuniperunan lisukkeena tai liivatetta lisäämällä hyydykkeenä. Saija teki levitteestä "kääretortun" rullaamalla sitä ohrarieskojen sisään.

Voe Äeti -blogin Jutta tarttuu omanarvontuntoisten kotikokkien parjaamaan ruoka-aineeseen, hunajamarinoituihin broilerisuikaleisiin. Kotkot-paistoksella ei kannata osallistua "kauneimmat kotiruoat"-kisaan, mutta nälkä sillä lähtee ja tähteitäkin saattaa jäädä yösyöpöttelyä varten.

Janne Kujala Jannen keittiössä -blogista jättää tällä kertaa lihat kauppaan ja tekee lasagnea soijarouheesta. Kun mausteita käyttää runsaalla kädellä, lasagnesta tulee Jannen mukaan täyteläinen ja ruokaisa.

Lisää reseptejä löydät Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kimmo Puhakka

Kimmo Puhakka

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat