Starboxin perjantaiherkuissa tonnikala-fetasalaattia, kesäkurpitsapastaa ja vadelma-valkosuklaamuffineja

Starbox

Ruokaisat salaatit ovat kevyitä, mutta ne vievät myös nälän mennessään.
Ruokaisat salaatit ovat kevyitä, mutta ne vievät myös nälän mennessään.

Jannen keittiössä –blogin Janne Kujala tykkää ruokaisista salaateista, koska ne ovat kevyitä, mutta vievät myös nälän mennessään.

Yksi Jannen suosikkisalaateista on tonnikala-fetasalaatti. Se valmistuu muun muassa  jääsalaatista, tonnikalasta, punasipulista, viinirypäleistä, kirsikkatomaateista, fetakuutioista ja krutongeista. Käy lukemassa tarkempi ohje täältä.

 

 

Starbox

Kesäkurpitsapastassa pasta on korvattu kesäkurpitsalla.
Kesäkurpitsapastassa pasta on korvattu kesäkurpitsalla.

Smiling Forever –blogin Suvi Parkkinen kokeili pastan korvikkeena kesäkurpitsaa.

—Edullista ja terveellistä herkkua, Suvi toteaa.

Kesäkurpitsapastan tekoon riittää kuorimaveitsi tai juustohöylä. Kesäkurpitsan keskusta on melko pehmeää, eikä sitä kannata höylätä, mutta sen voi käyttää pastan täytteenä tai vaikka paistaa seuraavana päivänä pannulla.

Käy lukemassa Suvin ohje kesäkurpitsapastaan täällä.

 

 

Starbox

Saisiko olla vadelma-valkosuklaamuffineja?
Saisiko olla vadelma-valkosuklaamuffineja?

Sokeristory-blogin Anne-Mari Ollikaisella on kerrottavana vadelma-valkosuklaamuffinien ohje, mutta Anne-Marin ei tällä kertaa tarvinnut leipoa itse. Leipomiseen ryhtyivät innolla perheen kolme poikaa. Kolmikon leipomisurakka sujui sukkelaan.

Käy lukemassa vadelma-valkosuklaamuffinien ohje täällä. Koristeluun voit käyttää suklaata, vadelmia ja punaherukkapensaan lehtiä.

 Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.