Reseptivinkkejä Starboxista: ranskalaista vuohenjuustosalaattia, suloisia keksileivoksia ja mökkituliaisiksi sopivaa siemennäkkäriä

Starboxin resepteissä näkyy kesä. Poimi ideat lounaalle, kahvipöytään ja lahjaksi.

Starbox

Vuohenjuustosalaatti on helppo mutta herkullinen. Reseptistä riittää kahdelle. Kuva Hurmaava-blogista.
Vuohenjuustosalaatti on helppo mutta herkullinen. Reseptistä riittää kahdelle. Kuva Hurmaava-blogista.

Salaatti maistuu kesäpäivän lounaaksi. Chevre chaud eli ranskalainen vuohenjuustosalaatti vie ajatukset ulkomaille. Katso resepti Hurmaava-blogista.

Starbox

Keksien väliin laitetaan mansikoita ja kermavaahtoa. Ne voi kuorruttaa tai jättää kuorruttamatta. Kuva Sokeristory-blogista.

Keksikakut ja -leivokset haastavat perinteisen kermakakun kesäjuhlien makeana tarjottavana. Aivan uusi villitys ne eivät kuitenkaan ole: Anne-Mari Ollikainen kirjoittaa Sokeristory-blogissaan käyttäneensä samaa reseptiä jo vuonna 1995. Keksileivosten ohjeen löydät täältä.

Starbox

Pakkaa näkkäriainekset kauniiseen purkkiin ja anna lahjan saajan paistaa leipä itse. Kuva Sparkling Friends -blogista.

Sparkling Friends -blogista löytyy ohje siemennäkkäriin lasipurkissa. Se sopii vaikkapa tuliaisiksi mökille, josta löytyy jo ihan kaikkea.

Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet