Reseptivinkkejä Starboxista: ranskalaista vuohenjuustosalaattia, suloisia keksileivoksia ja mökkituliaisiksi sopivaa siemennäkkäriä

Starboxin resepteissä näkyy kesä. Poimi ideat lounaalle, kahvipöytään ja lahjaksi.

Starbox

Vuohenjuustosalaatti on helppo mutta herkullinen. Reseptistä riittää kahdelle. Kuva Hurmaava-blogista.

Salaatti maistuu kesäpäivän lounaaksi. Chevre chaud eli ranskalainen vuohenjuustosalaatti vie ajatukset ulkomaille. Katso resepti Hurmaava-blogista.

Starbox

Keksien väliin laitetaan mansikoita ja kermavaahtoa. Ne voi kuorruttaa tai jättää kuorruttamatta. Kuva Sokeristory-blogista.

Keksikakut ja -leivokset haastavat perinteisen kermakakun kesäjuhlien makeana tarjottavana. Aivan uusi villitys ne eivät kuitenkaan ole: Anne-Mari Ollikainen kirjoittaa Sokeristory-blogissaan käyttäneensä samaa reseptiä jo vuonna 1995. Keksileivosten ohjeen löydät täältä.

Starbox

Pakkaa näkkäriainekset kauniiseen purkkiin ja anna lahjan saajan paistaa leipä itse. Kuva Sparkling Friends -blogista.

Sparkling Friends -blogista löytyy ohje siemennäkkäriin lasipurkissa. Se sopii vaikkapa tuliaisiksi mökille, josta löytyy jo ihan kaikkea.

Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.