Starboxin tammikuuhun mahtuu välimerellinen lohipiirakka, gluteeniton marjapiirakka sekä vinkkejä ruuantähteiden hyödyntämiseen

Starbox

Starboxin tammikuuhun mahtuu välimerellinen lohipiirakka, gluteeniton marjapiirakka sekä vinkkejä ruuantähteiden hyödyntämiseen

Starbox-sivusto antaa hyviä vinkkejä ruuanlaittoon ja herkutteluun tulevalle viikolle.

Janne Kujala jakaa Jannen keittiössä -blogissaan välimerellisen lohipiirakan ohjeen.

Starbox

Hanna Muukkonen kertoo blogissaan, kuinka yhden hengen taloudessa ruokamenojen minimointi on helppoa, kun omaksuu tietynlaisen elämäntyylin ruoan suhteen. Blogista löytyy muun muassa vinkkejä ruuantähteiden käyttämiseksi.

Nyt jos koskaan on aika kaivaa viime kesänä poimitut marjat pakastimesta. Jamiela Ruotsalainen kertoo WillaSarkko-blogissaan simppelin gluteenittoman marjapiirakan perusohjeen, jota voi muokata helposti vaihtamalla eri marjoja.

Starbox

Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet