Starboxilta vinkit joulunodotukseen: täydellinen joulukakku, köyhät ritarit ja tacopiirakkaa raikkaalla salaatilla ja kastikkeilla

Starbox

Starboxilta vinkit joulunodotukseen: täydellinen joulukakku, köyhät ritarit ja tacopiirakkaa raikkaalla salaatilla ja kastikkeilla

Starbox-sivusto antaa jälleen hyviä vinkkejä joulunodotukseen.

Suklaaherkut kuuluvat joulunaikaan. Heidin ja Raisan Sparling friends -blogissa esitellyn täydellisen joulukakun mandariinimousse on hennon hienostunut ja kakun makeus syntyy suklaakuorrutuksesta. Makua se saa myös inkivääristä.

Köyhät ritarit on klassinen jälkiruoka, joka tehdään usein pullasta. Pullan voi kuitenkin korvata myös ranskanleivällä, Suvi Parkkinen neuvoo Smiling forever -blogissaan.

Starbox

Jannen keittiöstä saadaan tällä kertaa tacopiirakkaa raikkaalla salaatilla ja kastikkeilla. Janne Kujalan ohjeessa piirakan päällä on myös nachoja.

Starbox

Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet