Asuntomessujen ajalta voi saada Mikkelissä vuokratuottoa

Loma-asuntojen välittäjä Novasol pyrkii keräämään Mikkelin seudulta majoituskapasiteettia vuokrattavaksi ensi kesän asuntomessuja varten.

Asuntomessuja rakennetaan täyttä päätä. Kuva on otettu marraskuun alussa.

Loma-asuntojen välittäjä Novasol pyrkii keräämään Mikkelin seudulta majoituskapasiteettia vuokrattavaksi ensi kesän asuntomessuja varten.
Novasol ja Mikkelin asuntomessutoimisto ovat sopineet yhteistyöstä.
Yleensä Novasol vuokraa loma-asunnot ja mökit Suomessa vuosisopimuksella, mutta Mikkelin kaupungin kanssa sovitussa yhteistyössä kohteita otetaan myös niin, että ne ovat vuokrattavana vain asuntomessujen aikana.


Vuokrattavaksi etsitään loma-asuntojen lisäksi myös tyhjillään olevia kaupunkiasuntoja ja omakotitaloja. Välittäjä käy tarjotut vuokrakohteet läpi ennen ottamista varausjärjestelmään.
Asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7.–13.8. Kyseessä on yksi kesän suurimmista yleisötapahtumista, ja koska heinäkuu on kaupungin suosituin matkailukuukausi, lisämajoitusta tarvitaan.

Kiinnostuneille asunnonomistajille järjestetään Mikkelin matkailun tiloissa kaksi infotilaisuutta: torstaina 24. marraskuuta ja 29. marraskuuta.
Mikkelin Asuntomessutoimisto ja Novasol tarjoavat asuntonsa vuokraajille ylimääräisen porkkanan. Novasolin kautta asuntomessujen ajaksi vuokralle kohteen antavat saavat asuntomessutoimistosta lippupaketin messuille.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.