Tilaajalle

”Kyllä sen suussaan tuntee missä on ytyä” —Keltaisesta Habanerosta se alkoi, ja nyt Jarmo Lehtisyrjän kasvihuoneessa kasvavat rivissä maailman tulisimmat chililajikkeet

Mitä ruttuisempi hedelmä, sen tulisempi maku. Polttava kipu yhdistettynä endorfiinien tuomaan mielihyvään on yhdistelmä, joka koukuttaa.

Soila Puurtinen

Chilin kasvatuksen hurahtaneelta Jarmo Lehtisyrjältä tilataan chililajitelmia joskus esimerkiksi syntymäpäiville.
Chilin kasvatuksen hurahtaneelta Jarmo Lehtisyrjältä tilataan chililajitelmia joskus esimerkiksi syntymäpäiville.

Kaupasta ostettu tulinen Habanero muutti rantasalmelaisen metsäkoneenkuljettaja Jarmo Lehtisyrjän elämän. Miehestä tuli kertaheittämällä intohimoinen chilifani, jolla on nyt oma kasvihuone ja siellä rivissä maailman tulisimmat chililajikkeet Naga Morich, Carolina Reaper, Fatalii Gourmet Jigsaw sekä tietenkin ensirakkaus Habanero.

Tämä artikkeli on tilaajillemme

Tilaajanamme olet aina tervetullut lukemaan sisältöjämme rajattomasti.

Olen jo tilaajaVerkkopalvelun sisällöt kuuluvat kaikille tilaajille.

Tutustu 2 viikkoa maksutta!Tutustu sisältöön verkossa.

Tee digitilausMääräaikainen digitilaus tarjoushintaan.