Mikkelin asuntomessujen näyttelypaikoille on nyt hinnat tiedossa

Näyttelypaikkojen myynti Mikkelissä ensi kesänä järjestettäville asuntomessuille avautuu ensi viikon tiistaina.

Vesa Vuorela

Asuntomessualuetta esiteltiin julkiselle sanalle viime viikolla.

Näyttelypaikkojen myynti Mikkelissä ensi kesänä järjestettäville asuntomessuille avautuu ensi viikon tiistaina.
Ensimmäisessä vaiheessa myyntiin tulevat ulkonäyttelytilat. Sisähallin paikkojen myynti avautuu myöhemmin.
Kaikki ulkonäyttelypaikat myydään Suomen Asuntomessujen nettisivuilta löytyvän varausjärjestelmän ja tiistaina avautuvan linkin kautta. Näyttelypaikkojen peruskoot vaihtelevat 12 neliömetristä 60 neliöön ja hinnat noin 1 600 eurosta lähes 8 000 euroon.
— Näyttelypaikat myydään pääsääntöisesti noin 80-prosenttisesti täyteen ensimmäisen puolentoista kuukauden aikana, kertoo myyntikoordinaattori Tanja Sund Osuuskunta Suomen Asuntomessuista.
— Maaliskuussa normaalisti tarjolla on enää vain satunnaisia paikkoja.

Näyttelyosastojen lukumäärää ei voi etukäteen tietää, koska varausten koko vaihtelee. Suurimmillaan varaukset ovat kasvaneet 100 neliön osastoiksi. Kolmen edellisen vuoden messuilla ulkoalueilla on ollut 43:sta 66:een vaihteleva määrä osastoja.
— Osanottoehtojen mukaisesti tapahtumamme on avoinna kaikille koti- ja ulkomaisille näytteilleasettajille. Käsittelemme sähköisen varausjärjestelmän kautta sisään tulevat alustavat näyttelypaikkavaraukset, ja painotuksena voimme pitää rakentamiseen, asumiseen, sisustamiseen tai muihin messuteemoihin liittyviä näytteilleasettajia.
— Haluamme kuitenkin tarjota messuyleisölle mahdollisimman laajan palvelu- ja tuotevalikoiman, joten mukana näytteilleasettajissa on myös vuosittain muun alan toimijoita, sanoo Sund.

Osallistu keskusteluun

Länsi-Savo