Tamperelainen improvisaatioteatteri Snorkkeli esiintyy viikonloppuna Mäntyharjussa – Esityksen sisällöstä päätät sinä

Yli 20-vuotisen historiansa aikana Snorkkelit ovat esiintyneet kymmenille tuhansille ihmisille.

Tanja Rihu

Koirakivessä toimii nuorisoseura ja kesäteatteri.
Koirakivessä toimii nuorisoseura ja kesäteatteri.

Tampereen improvisaatioteatteri Snorkkeli esiintyy elokuussa Koirakiven kesäteatterilla Mäntyharjussa.

Vierailun aloittaa lauantaina 15.8. klo 18.00 “Yhden illan juttu”, joka nimensä mukaisesti tapahtuu vain kerran. Kukaan ei tiedä, mistä näytelmä kertoo tai millaisia hahmoja siinä nähdään, sillä esityksellä ei valmista käsikirjoitusta. Käsikirjoitus syntyy yleisön antamiin ideoihin pohjautuen.

Sunnuntaina 16.8. kello 14.00 luvassa on koko perheelle suunnattu lastenteatteriesitys ”Tosisatu”. Tässä esityksessä tarinan kulusta ja juonenkäänteistä päättävät perheen pienimmät.

Tampereen improvisaatioteatteri Snorkkeli on Suomen toiseksi vanhin improvisaatioteatteri. Yli 20-vuotisen historiansa aikana "snorkkelit" ovat esiintyneet kymmenille tuhansille ihmisille televisiossa, yksityistilaisuuksissa, Tampereen Komediateatterissa, Pyynikin kesäteatterissa, kansainvälisillä festivaaleilla, ravintoloissa ja klubeilla, kouluissa, päiväkodeissa ja huvipuistoissa.

Snorkkelin kesäkiertue on vieraillut myös Rämsöössä, Loimaalla sekä Kalajoella. Kiertuetta on tukenut Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö.