Saara Aalto ei taida ehtiä keikalle Mikkeliin — harkitsee muuttoa Britanniaan

Kuuden parhaan joukkoon Britannian X Factorissa kirinyt Saara Aalto harmittelee, että joulukonsertit saattavat tänä vuonna jäädä häneltä laulamatta.

Saara Aallolle on buukattu keikka Mikkeliin kuun lopulla. Jos X Factor -kisa jatkuu hänen osaltaan, laulaa konsertissa kaksi sijaista.
Saara Aallolle on buukattu keikka Mikkeliin kuun lopulla. Jos X Factor -kisa jatkuu hänen osaltaan, laulaa konsertissa kaksi sijaista.

Saara Aallon ja Teemu Roivaisen yhteinen Jouluenkelit -konsertti on merkitty Mikkelin tuomiokirkon ohjelmistoon sunnuntaina 27. marraskuuta. Aalto on kuitenkin yltänyt jo kuuden parhaan joukkoon Britannian X Factor -kilpailussa, joten konsertti voi jäädä häneltä väliin.
—Tämän vuoden kiertuetta aloimme suunnitella viime tammikuussa ja kun hain tähän kilpailuun arvelin, että putoan hyvissä ajoin ennen kiertueen alkua, Saara Aalto kertoo puhelimessa tiistaina.
Konsertti pidetään joka tapauksessa. Jos Saara Aalto ei pääse laulamaan Mikkeliin, tuuraavat häntä pikkusisko Suvi Aalto ja Camilla Bäckman.
—Camilla on lähdössä kiertämään maailmaa kahdeksi vuodeksi Cirque du Soleil -ryhmän kanssa. Hänet on valittu ensimmäisenä suomalaisena laulajana sen solistiksi.

Ensi viikonloppuna kisassa lauletaan elokuvamusiikkia. Sharon Osbourne kertoi Saaralle maanantaina, minkä kappaleen hän laulaa, ja harjoitukset alkoivat tiistaina. Lauantaina on oltava valmista.
Kaikki loppuu aikanaan ja Saara Aalto tietää, että jonakin päivänä on palattava arkeen. Se todennäköisesti on hyvin erilainen kuin ennen X Factor -kilpailua.
—Luulen, että olen täällä ensi vuoden aikana todella paljon. Se muutanko tänne kokonaan, riippuu siitä, kenen kanssa teen yhteistyötä kisan jälkeen.

Kirsti Vuorela

Kirsti Vuorela