Useita konsertteja sekä Mikkelissä että Pieksämäellä viikonloppuna — Muun muassa Kotiteollisuus ja Hovimuusikko Ilkka musisoivat Etelä-Savossa

Konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa esiintyy perjantaina Juha Tapio.

Antti Jussi Savolainen

Juha Tapio konsertoi Mikaelissa perjantaina. 
Juha Tapio konsertoi Mikaelissa perjantaina. 

Musiikin ystäviä hemmotellaan loppuviikolla Mikkelissä ja Pieksämäellä.

Musiikkikarkelot käynnistää iskelmälaulaja Juha Tapio, joka tuo Pieniä taikoja -konserttikiertueensa Mikkelin konsertti- ja kongressitalo Mikaeliin perjantaina 8.3. kello 19. Artistin pitkään jatkunut suosio ei näytä laantuvan, sillä koko kiertue on loppuunmyyty.

Lauantaina 9.3. tarjolla on monenlaista musiikkia. Mikkelissä Radio Suomipopin Aamulypsystä tuttu Hovimuusikko Ilkka esiintyy Päämaja Pubissa kello 23. Ilkan kappaleet kertovat ajankohtaisista aiheista ja julkisuuden henkilöistä. Keikoilla Hovimuusikko esittää kappaleensa kuten aamuradiossa, tekstejä tulkiten ja kitaralla kompaten.

Raskaammasta musiikista pitävät voivat suunnata Päämajan sijaan Wilhelmiin, jossa esiintyy rock-yhtye Kotiteollisuus. Keikka alkaa kello 22.

Musiikkitarjonta ei rajoitu vain Mikkeliin, vaan myös Pieksämäellä on konsertteja. Kari Tapion Paalupaikassa kelpaa pyörähdellä tanssiorkesteri Finlandersin tahtiin. Finlanders esiintyy lauantaina kello 20 alkaen.

Kulttuurikeskus Poleenissa puolestaan esiintyy Vesterinen Yhtyeineen, joka tuo Pieksämäelle Faaraoiden aika saapuu -kiertueensa perjantaina kello 19. Yhtye julkaisi kuudennen albuminsa maaliskuun alussa, ja tekee sen myötä parikymmentä keikkaa kattavan konserttisalikiertueen.