Mikkelin torilla järjestettävä Summerfest on julkistanut suurimman osan esiintyjistään — Ensi kesänä valkoisessa teltassa on myös tubettajatapahtuma

Festivaali järjestetään samaan aikaan St Michel-ravien kanssa. Ensi vuonna suuressa valkoisessa teltassa on tapahtuma myös nuoremmille, sillä lauantaina torilla järjestetään Summertube-tapahtuma.

Tapahtumamuottaja Linda Mehtosen mukaan Summerfestin lauantai oli viime vuonna loppuunmyyty. Arkistokuva.
Tapahtumamuottaja Linda Mehtosen mukaan Summerfestin lauantai oli viime vuonna loppuunmyyty. Arkistokuva.

Mikkelin torilla ensi heinäkuussa järjestettävä St Michel Summerfest on julkistanut suurimman osan esiintyjistään. Festivaali järjestetään samaan aikaan St Michel-ravien kanssa.

Perjantaina 19. heinäkuuta Mikkelin torille pystytettävässä teltassa esiintyvät Neljä Ruusua, Ellinoora ja Yö. Lauantaina 20. heinäkuuta teltassa esiintyvät ainakin Baltix ja Pete Parkkonen.

Osuuskauppa Suur-Savon tapahtumatuottaja Linda Mehtonen kertoo, että lauantailta puuttuu vielä kaksi julkaisematonta esiintyjää. Perjantain ohjelma on julkistettu kokonaan.

— Saamme julkaista lauantain loput esiintyjät toivottavasti tammikuun aikana, Mehtonen sanoo.

Ensi vuonna suuressa valkoisessa teltassa on tapahtuma myös nuoremmille, sillä lauantaina torilla järjestetään Summertube-tapahtuma. Tapahtumassa on tavattavissa tubettajat Lakko, Herbalisti ja Jennysvoices.

St Michel Summerfest on ensi kesänä Mikkelin ainut festivaali, sillä Jurassic Rock on tauolla toistaiseksi. Myös Juva Rokkaa -tapahtuma loppui viime kesään.

Puumalan Siltakemmakoita juhlitaan ensi kesänä 31.7.—3.8. ja sen esiintyjät julkistetaan alkukeväästä.