Rendel on jo melkein kuvattu

Elokuvaa kuvattiin parin kuukauden aikana Mikkelissä, Kajaanissa, Varkaudessa, Helsingissä, Sotkamossa ja Kuopiossa.

Juuli Aschan

Rendel-elokuvan kahdeksanviikkoiset kuvaukset päättyivät marraskuun lopussa. Elokuvaa kuvattiin parin kuukauden aikana Mikkelissä, Kajaanissa, Varkaudessa, Helsingissä, Sotkamossa ja Kuopiossa.

Mikkeliläisen ohjaajan Jesse Haajan mukaan elokuvan kuvaukset saatiin tehtyä lähes kokonaan näinä kahtena kuukautena.

Juuli Aschan

– Olihan tuo melkoinen rutistus koko porukalta. Olen varma, että työryhmällä on takki nyt tyhjä – minulla ainakin on. Kuvauspäivät olivat poikkeuksetta 14-18 tunnin mittaisia ja suurin osa väännettiin aamuyölle asti. Se oli sen arvoista, sanoo ohjaaja Haaja.

Rendelin viimeinen kuvausviikko on keväällä 2016 ennen Cannesin elokuvajuhlia.

Juuli Aschan

Oheisissa kuvissa maistiaisia, mitä tuleva elokuva pitää sisällään. Ainakin näistä kuvista päätelleen hienoa jälkeä on saatu aikaan. Värimaailma, kontrastit ja sävyt näyttävät kestävän vertailun kansainvälisiin tuotantoihin.

Suomen ensimmäisen supersankarielokuvan valmistumisesta saa lisätietoa verkossa täällä, täällä ja täällä.

Juuli Aschan

Juuli Aschan

Ossi Tynkkynen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet