Mikkelissä asuva Annika etsii Nelosen Lapsi tuntemattoman kanssa -televisio-ohjelmaan toista kumppanuusvanhempaa

Ohjelmassa toisilleen ennestään tuntemattomat ihmiset hankkivat yhdessä lapsen.

Nelonen

Mikkelissä asuva ja opiskeleva Annika haluaisi tulla vanhemmaksi.
Mikkelissä asuva ja opiskeleva Annika haluaisi tulla vanhemmaksi.

Nelosen Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelman toiselle tuotantokaudelle osallistuu Mikkelissä asuva 26-vuotias Annika. Ohjelmaan haetaan parhaillaan mukaan kumppanuusvanhempia.

Ohjelmassa toisilleen ennestään tuntemattomat ihmiset hankkivat yhdessä lapsen. Nelosen tiedotteen mukaan maailmalla kasvussa oleva co-parenting eli kumppanuusvanhemmuus tarkoittaa sitä, että kaksi tai useampi ihminen sopivat keskenään lapsen hankkimisesta ja kasvattamisesta, mutta eivät välttämättä asu yhdessä tai ole keskenään rakkaussuhteessa.

Tiedotteessa Annika kertoo olevansa kotoisin Helsingistä, mutta hän opiskelee Mikkelissä korkeakoulussa nuorisokasvatusta. Hän sanoo viettävänsä "suhteellisen normaalia tämänikäisen ihmisen elämää". Annika kuvailee olevansa sekä perhe- että urakeskeinen ihminen.

Annika kertoo tiedotteessa, että kumppanuusvanhemmuus on ollut hänen mielessään jo jonkin aikaan. Se on hänen mielestään turvallinen ja vastuullinen tapa tulla vanhemmaksi, jos näköpiirissä ei ole rakkaussuhdetta. Hän toivoo toiselta kumppanuusvanhemmalta liberaalia arvomaailmaa ja ymmärrystä lapsesta kokonaisvaltaisesti.

Ohjelmaan pääsee hakemaan mukaan tästä. Kumppanuusvanhemmiksi voivat hakea niin sinkut kuin pariskunnatkin.