Poliisiopisto-elokuvien efektimies Michael Winslow esiintyy Mikkelissä maaliskuussa

Hän käytti Poliisiopisto-roolissaan jo lapsena opettelemaansa taitoa imitoida erilaisia ääniä laukauksista moottoriajoneuvoihin.

Radek Pietruszka/EPA/AOP

Michael Winslow tunnetaan 10 000 ääniefektin miehenä. Kuva vuodelta 2014.
Michael Winslow tunnetaan 10 000 ääniefektin miehenä. Kuva vuodelta 2014.

Amerikkalainen stand up -koomikko, näyttelijä ja beatbox-artisti Michael Winslow tulee ensi keväänä Suomeen pitkälle kiertueelle. Se kattaa 25 kaupunkia, joukossa myös Mikkeli.

Winslow'n voi nähdä Mikaelissa 17. maaliskuuta.

Kahden ja puolen kuukauden kiertue on suurin Suomessa järjestetty ulkomaisen stand up -koomikon esitysten sarja. Winslow vieraili Suomessa viimeksi 2016, jolloin hänet näki neljässä kaupungissa yhteensä noin 3000 katsojaa.

Winslow on näytellyt yli 70 elokuvassa ja tv-sarjassa, mutta hänet muistetaan erityisesti 1980-luvulla alkaneesta Poliisiopisto-elokuvien sarjasta. Hän käytti veijarimaisen Larvell Jonesin roolissa jo lapsena opettelemaansa taitoa imitoida erilaisia ääniä laukauksista moottoriajoneuvoihin.

Kiertueen paikkakunnat ja aikataulu löytyvät täältä.

Katso videolta näyte Winslow'n taidoista.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.