Mielensäpahoittaja ja poika saapuvat ensi kesänä Juvalle

Esko Roine ja Aimo Räsänen tähdittävät Juvan Partalan Kuninkaankartanon kesäteatteria ensi kesänä.

Ville Niskanen

Aimo Räsänen ja Esko Roine tutustuivat Partalan kesäteatterin tiloihin tuottaja Pauliina Hukkasen kanssa.

Juvan Partalassa toimivan Kuninkaankartanon kesäteatterin tähtinä tuikkivat ensi kesänä Esko Roine ja Aimo Räsänen. Kaksikko esittää Tampereen Työväen Teatterista tuttua Mielensäpahoittajaa ja poikaa kaikkiaan 12 näytöksen verran.

– Mehän sovimme iällisestikin hyvin rooleihin, joulukuussa 50 vuotta täyttävä Räsänen luonnehtii.

Mielensäpahoittajaa esittävä Roine on puolestaan 71-vuotias. Seija Holman dramatisointi pohjautuu pohjautuu Tuomas Kyrön kirjoihin Mielensäpahoittaja, Mielensäpahoittaja ja ruskea kastike sekä Mielensäpahoittaja ja miniä. Näytelmä on kiertänyt aiemmin muun muassa Pieksämäellä. Näytökset ovat Juvalla 28. kesäkuuta alkaen.

Kuninkaankartanon kesäteatterin tuottajana toimiva Pauliina Hukkanen puolestaan esittää Avomielinen Anneli -monologin. Kantaesitys on jatkoa Seinäruusu-monologille. Koko perheen näytelmiä jatkavat Annaleena Sipilä ja Seppo Halttunen Viiruna ja Pesosena jo kolmatta kesää. Ensi kesänä Viiru ja Pesonen tuovat mukanaan Kososen Kukon, jota esittää Jari Hämäläinen.

Roine, Räsänen ja Hukkanen antavat kaikki saman lupauksen.

– Jos esitykset eivät naurata, voi rahat tulla pyytämään takaisin. Kukaan ei viime kesänä sitä tehnyt, Hukkanen lausuu.

Ville Niskanen

Ville Niskanen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.