Parhaat bileet himassa! Mikkelissä syyslomansa viettäville nuorille järjestetään virtuaalitapahtuma keskiviikkona

Keskiviikkona 21. lokakuuta järjestettävään Parhaat bileet himassa -tapahtumaan pääsee mukaan sosiaalisen median eri kanavilla.

Jaakko Avikainen

Tanssinopettaja Johanna Seppäsen oppia on tarjolla keskiviikona virtuaalitapahtumassa netissä.
Tanssinopettaja Johanna Seppäsen oppia on tarjolla keskiviikona virtuaalitapahtumassa netissä.

Kotisohva on korona-aikaan paras paikka bilettämiselle. Mikkelin kulttuuripalvelut ja Mikkelin nuorisopalvelut järjestävät keskiviikkona 21. lokakuuta virtuaalitapahtuman koulujen syysloman kunniaksi. Mukaan tapahtumaan pääsee Instagramin, Youtuben ja Tiktokin välityksellä.

Ilta käynnistyy kello 19 Instagramissa, tileillä mikkelin_nuorisopalvelut ja vanhateurastamo. Instalivessä esiintyy duo Roope Nykänen & Jarno Hopponen. Tunnin keikka lähetetään Rantakylän nuorisotalolta, luvassa on osallistujien toivebiisejä.

Kello 20 siirrytään Youtuben puolelle. Mitä tahansa voi sattua -live tarjoilee taikuutta ja stand upia. Esiintyjinä ovat J-P Pirinen ja Janne Mustonen. Linkin striimiin saa Mikkelin nuorisopalveluiden Instagram-tililtä keskiviikkona.

Viimeinen, kello 21 alkava tunti keskittyy Tiktokiin. Mikkeliläinen ammattitanssija Johanna Seppänen opettaa tunnin verran Tiktok-tansseja sekä streetdancea. Seppäsen tili Tiktokissa on nimellä johannasepp1s. Voit lukea lisää Seppäsestä ja Tiktokista tästä jutusta.