Anneli on kesän hilpein morsian

Juvalaisen Kuninkaankartanon kesäteatterin historian toinen näytäntökausi alkaa ensi viikolla, kun Avomielinen Anneli -monologinäytelmä saa torstaina ensi-iltansa.

Mari Koukkula

Viime kesänä toimintansa aloittanut Kuninkaankartanon kesäteatteri on Pauliina Hukkasen ideoima ja toteuttama.

Juvalaisen Kuninkaankartanon kesäteatterin historian toinen näytäntökausi alkaa ensi viikolla, kun Avomielinen Anneli -monologinäytelmä saa torstaina ensi-iltansa. Pauliina Hukkasen esittämä Avomielinen Anneli on Leena Tammisen käsikirjoittama ja Kari Paukkusen ohjaama muotokuva naisesta, joka ei anna toisten mielipiteiden, saati ympäristön asettamien esteiden lannistaa itseään.

Avomielisen Annelin ennakkomyynti on onnistunut hyvin.
— Viime kevään tapaan 1/3 lipuista on myyty ja varattu ennakkoon, ja se on ihan tavoitteen mukaista. Puhelin soi koko ajan, Hukkanen sanoo.
Hän esittää Anneli-monologia Kuninkaankartanolla 9.—24. kesäkuuta ja 12.—27.heinäkuuta.

Annelin lisäksi kesäteatterilla nähdään kaksi vierailuesitystä. Esko Roineen ja Aimo Räsäsen tulkitsema Mielensäpahoittaja ja poika, sekä lapsille suunnattu Viiru, Pesonen ja Kososen kukko. Partalan kuninkaankartanon pihapiirissä on avautunut myös Hukkasen käsityöpuoti, jossa on myynnissä hänen kierrätysmateriaaleista tekemiään tuotteita.

Kirsti Vuorela

Kirsti Vuorela

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat