Teatteriravintola Ilon keväässä teatteria, stand upia ja musiikkia — Esiintyjinä muun muassa Ali Jahangiri ja Ulla Tapaninen

Työväen näyttämöpäivien aikana Ilossa on kaksi tilaisuutta, perjantain etkot ja brunssi Jotaarkka Pennasen seurassa.

Taru Hokkanen

Teatteriravintola Ilo aloitti toimintansa viime syksynä. Remonttipuuhissa yrittäjä Pauliina Hukkanen, takana näyttelijä Janne Kyyhkynen.
Teatteriravintola Ilo aloitti toimintansa viime syksynä. Remonttipuuhissa yrittäjä Pauliina Hukkanen, takana näyttelijä Janne Kyyhkynen.

Näyttelijä—tuottaja Pauliina Hukkasen pyörittämän teatteriravintolan toiminta jatkuu kevätohjelmistolla. Avausesityksenä 11. tammikuuta on Hukkasen oma musiikkikomedia Avomielinen Anneli.

Tiina Brännaren ja Eppu Nuotion käsikirjoittama ja Sari Havaksen ohjaama musiikkikomedia Anopit on vuorossa 19. tammikuuta. Rooleissa nähdään Hukkanen ja Annu Valonen, joka muistetaan parhaiten Kätevä Emäntä -televisiosarjasta.

Tammikuussa Ilossa järjestetään Työväen näyttämöpäivien etkot 24.1. ja brunssi sekä Jotaarkka Pennasen luento 26.1.

Helmikuussa teatteria tarjoilee Mika Nuojua, joka esittää Markku Pölösen käsikirjoittaman Kahdeksan kärjessä -komedian. Esityksiä on kahtena iltana 8.—9. helmikuuta.

Syksyllä nähdyt Arton ja Mirkun parisuhdeleikit eli Miia Nuutilan ja Seppo Halttusen show palaa estradille 15.—16.2.

Naisten päivänä Ali Jahangiri

Maaliskuussa, naisten päivänä teatteriravintolassa nähdään Ali Jahangirin stand up -show. Kuun loppupuolella vuorossa on Minna Kivelän ja Annu Valosen komedia Rikas, rakas työ, jonka esityksiä on sekä 22.—23.3. että 26.—27.4.

Kevään ohjelmistoon mahtuu myös musiikkia. Ystävänpäivänä 14.2. ohjelmassa on jazz-konsertti, Timo Rautiainen heittää keikan teatteriravintolassa 29. maaliskuuta ja Päivi Mäkinen tarjoaa ranskalaisen lauluillan otsikolla Piaf 5.—6. huhtikuuta. Kevään artistikattaukseen kuuluu myös Kai Hyttinen.

Mentalisti Kalle Tahkolahti esiintyy 12.—13. huhtikuuta ja toukokuun alussa, 3.—4. päivänä ohjelmassa on Ulla Tapanisen Lava-ammuntaa. Keväällä on odotettavissa myös Tom Lindholmin Fläppitaulu-komedia.

Teatteriravintola Ilo avasi ovensa kauppakeskus Akselin pohjakerroksessa viime syksynä. Se on avoinna vain muutamana iltana viikossa ja silloin tarjolla on aina ohjelmaa ja pop up periaatteella toimiva illallismenu.

Kevätkaudella vaihtuvina ravintoloitsijoina jatkavat Asemaravintola Vaiha, Ilkka Arvola ja Eepin Grilli. Uutuutena ohjelmassa on muutamia brunsseja lauantaisin.

— Keväällä Ilossa on mahdollisuus nauttia myös pelkästä esityksestä ilman ruokailua, kertoo Hukkanen lähettämässään tiedotteessa.

Länsi-Savo on yksi kauppakeskus Akselin omistajista.