Rendel sai levityssopimuksen ja tuplasi budjettinsa

Juuli Aschan

Elokuvalevitysyhtiö Black Lionin tuottaja Miika J. Norvanto ja Rendel-elokuvan ohjaaja-tuottaja Jesse Haaja iloitsevat uudesta levityssopimuksesta.

Rendel-elokuva on solminut Cannesissa levityssopimuksen elokuvalevitysyhtiö Black Lion Picturesin kanssa. Elokuvalle kaavaillaan laajaa teatterilevitystä Suomessa. Black Lionin tuottaja ja levittäjä

Miika J. Norvanto

on tyytyväinen sopimukseen. – Alkavan yhteistyön myötä pystyimme saavuttamaan Rendelin työryhmälle rauhan keskittyä itse tuotantoon, sekä avaamaan ovet kansainväliselle levitykselle. Rendelin ohjaaja-tuottaja

Jesse Haaja

on sopimuksesta yhtä innoissaan. Levitysmahdollisuuksien ohessa Haaja on myös solminut Cannesissa elokuvalle laajan yhteistyösopimuksen tuotantoyhtiö Frozen Flame Picturesin kanssa. Tämän yhteistyön ansiosta kumppani- ja yhteistyöverkostot laajenevat, mikä mahdollistaa elokuvan budjetin kasvun 1,1 miljoonaan euroon.

Elina Keskitalo

Elina Keskitalo

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet