Kirja Hannes Hynösestä julkistetaan Mikkelissä — tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta kutsu on noudettava etukäteen

Mikkeliläisen Hannes Hynösen elämäntarina julkaistaan kirjana. Kirjan julkistamistilaisuutta vietetään Mikkelin kaupunginkirjaston Mikkeli-salissa keskiviikkona 30. elokuuta kello 13.

Taru Hokkanen

Mikkeliläisveteraani Hannes Hynönen valloitti suomalaiset elämänilollaan.

Mikkeliläisen Hannes Hynösen elämäntarina julkaistaan kirjana. Otavan kustantama teos on nimeltään Aika velikulta: Hannes Hynösen pitkä taival 1913–2015.
Teoksen on kirjoittanut mikkeliläinen tietokirjailija Liisa Seppänen.
Kirjan julkistamistilaisuutta vietetään Mikkelin kaupunginkirjaston Mikkeli-salissa keskiviikkona 30. elokuuta kello 13.
Tilaisuudessa kuullaan otteita Hynösen elämäntarinasta kuvien ja elävän musiikin siivittämänä, kirjasto kertoo tiedotteessaan. Mikkelin kirjastotoimenjohtaja Virpi Launonen haastattelee kirjan tekijää. Paikalla on myös Hynösen sukua ja sotiemme veteraaneja.
Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tila on kuitenkin rajallinen, joten kutsukortit on noudettava etukäteen pääkirjaston neuvonnasta viimeistään 28. elokuuta. Puhelinvarauksia otetaan vastaan numerossa 050 311 7481.
Kutsukortteja jaetaan maanantaista 21. elokuuta alkaen niin kauan kuin niitä riittää.
Mikkeliläinen Hannes Hynönen nousi valtakunnan julkisuuteen Linnan juhlissa vuonna 2014. Elämäniloisesta talvi- ja jatkosodan veteraanista tuli 101-vuotiaana mediailmiö.

Elina Keskitalo

Elina Keskitalo

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat