Mäntyviisujen voittajakappale tallennettiin levylle — katso video

Sadan vuoden takaista elämää kuvaava humppa oli vei voiton yleisöäänestyksessä.

Levyn luovutusjuhlaan osallistuivat Lapikas vieköön -kappaleen säveltäjä ja sovittaja Ilkka Matikka, sanoittaja Iris Lähteenkorva ja esittäjä Urpo Heikkilä.

Toukokuussa ratkenneiden Mäntyviisujen voittajakappale Lapikas vieköön on tallennettu cd-levyksi. Kappaleen laulaa Urpo Heikkilä, joka esitti sen myös kilpailussa. Mukana levytyksessä on kilpailun ammattilaisbändi.

Mäntyharjun Seudun Elinkeinojen Kehitys tuki kappaleen tallentamista 500 eurolla ja kiitokseksi Mäntyharjun kunta, Mäsek ja Mäntyharjun kansalaisopisto saivat Heikkilältä levyjä perjantain julkistamistilaisuudessa. Levyt otti kunnan puolesta vastaan kunnanjohtaja Jukka Ollikainen.

Mäntyharjun kansalaisopiston monivaiheisen sävellys-, sanoitus-, sovitus- ja esityskilpailuun päätökseen osallistui yksitoista harrastajavoimin syntynyttä kappaletta. Iris Lähteenkorvan sanoittama ja Ilkka Matikan säveltämä ja sovittama voittajakappale on sadan vuoden takaista elämää kuvaava humppa.

Kilpailu oli virallinen Suomi 100 -tapahtuma. Siinä syntyneistä kappaleista pyritään tekemään nuottikirja.

Lapikas vieköön -laulun voi kuunnella myös Youtubessa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet