Mikkelin poikateatterin uutuusnäytelmä tutkii sosiaalista mediaa dystopian keinoin

Nonline-näytelmän yleisöesityksiä on tarjolla vain kolmena päivänä. Näytelmän ensi-ilta on sunnuntaina 6. tammikuuta.

Vertti Neuvonen

Mikkelin poikateatteri on ammattijohtoinen sukupuolisensitiivinen harrastajateatteriryhmä.
Mikkelin poikateatteri on ammattijohtoinen sukupuolisensitiivinen harrastajateatteriryhmä.

Tulevaisuuden liki koneiksi muuttuneet ihmiset ovat aiheena Mikkelin poikateatterin uutuusnäytelmässä Nonline. Yleisölle avoimia esityksiä on vain neljä ja ne nähdään Paukkulan Artium-salissa ensi sunnuntaista alkaen.

Poikateatterin näytelmät syntyvät aina ryhmän sisältä ja samalla tavoin myös tämä 12. näytelmä sai muotonsa.

Tällä kertaa nuoret halusivat käsitellä sosiaalista mediaa. Tutkiessaan somea näytelmää varten poikateatterilaiset päätyivät siihen ajatukseen, että mikäli nykyinen kehitys jatkuu, tulee maailmasta äärimmäisen erikoinen paikka.

Ja siitä Joonas Veijasen ohjaama näytelmä kertoo.

Nonline on välitila, jossa jokainen voi löytää koko maailman omista käsistään. Näytelmässä kysytään, näkeekö kukaan kämmeniään pidemmälle.

Nonline Artium-salissa 6.1. klo 17, 7.1. klo 17 ja 19 ja 9.1. klo 19. K—12. Lippuvaraukset mikkelinpoikateatteri@gmail.com.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet