Esko Korpelainen kirjoitti ja ohjaa Kaukasukselle satunäytelmän — Pikku Vosko seikkailee elokuussa Wanhalla Muuntamolla Mikkelissä

Koripalloa harrastava ohjaaja aloittaa näytelmän harjoitukset liikunnallisesti. Yhteisen touhuamisen jälkeen porukka on valmiina tiukkaan työrupeamaan.

Risto Hämäläinen

Jääkarhu (Alma-Ruut Karjalainen) seuraa, mitä asiaa pikku Voskolla (Minttu Tamski) on merikapteenille (Joonas Veijanen).
Jääkarhu (Alma-Ruut Karjalainen) seuraa, mitä asiaa pikku Voskolla (Minttu Tamski) on merikapteenille (Joonas Veijanen).

Mikkeliläisen, nuorten teatterialan ammattilaisten muodostaman Kaukasus-kollektiivin esitykset ovat aiempina kesinä saaneet erinomaisen vastaanoton, eikä ryhmän ole tarvinnut esiintyä tyhjille tuoleille. Uumen, Baskervillen koira, Mattolaituri ja Kylä of love saavat jatkoa satunäytelmästä, jonka ryhmä uskoo viihdyttävän myös aikuisempia katsojia.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet