Kesäteatterit pyörivät nyt täydellä teholla — Katso tästä viikon ensi-illat

Heinäkuun puolivälin jälkeen ensi-iltoja on enää muutama.

Saimaan Teatteri

Saimaan Teatterin työryhmä kesällä 2019. Tiistaina porukka esiintyy Puumalassa.
Saimaan Teatterin työryhmä kesällä 2019. Tiistaina porukka esiintyy Puumalassa.

Heinäkuun toisella viikolla Länsi-Savon levikkialueella on viisi ensi-iltaa.

Saimaan teatteri saapuu aluevesille maanantain ja tiistain välisenä yönä. Seilaava kyläkokous eli Saimaan demokraattinen tasavalta -esityksiä on alueella tarjolla viisi kappaletta.

Puumalassa ryhmä esiintyy tiistaina 9.7., kaksi esitystä on ohjelmassa Anttolassa torstaina 11.7. ja Himalansaaressa lauantaina 13.7.

Torstaina 11.7. Pieksämäellä on ensi-illassa Virtasalmen teatterin Juokse vaimosi edestä. Iiris Salmelan ohjaama komedia esitetään Hällinmäen nuorisoseurantalolla. Esityksiä on heinäkuun aikana 12 kappaletta.

Torstaina aloittaa esityskautensa myös Terapian tarpeessa jälleen, osa 2 -näytelmä Kuninkaankartanon kesäteatterissa Juvalla. Esityksiä jatketaan naisten viikolle saakka ja sen jälkeen näytelmä siirtyy Puumalaan, Sahanlahden kesäteatteriin.

Ristiinan kesäteatterin kantaesitysnäytelmä Elias, rakastettuni saa ensi-iltansa sunnuntaina 14.7. Esityksiä on Linnankorvassa 15 kappaletta ja niistä toinen, maanantain 15.7. esitys on jo loppuunmyyty. Näytelmää ei suositella alle 12-vuotiaille.

Sunnuntaina käynnistyy myös Syvälahden lavateatterin esityskausi Kangasniemellä. Arto Niemisen ohjaama Keisarikunta on mahdollista nähdä elokuun puoliväliin saakka.